SATILIK Golf 8 Sağ/Sol Ayna, Kapı Kontrol Ünitesi

KAPTAN

Üye
İsim
YAHYA
Genel Bilgiler
satılık golf 8 sağ/sol ayna, kapı kontrol ünitesi (ayna camı ve kapakları yeni aynaya takıldığı için cam ve kapağı yoktur.)
Fiyat
3000
golf 8 life aracıma katlanır ayna taktırdım yetkili serviste bunlarda boşta isteyene kargo ile de gönderim yaparım

Ekli dosyalar

• tempImagejvHRTR.png
    tempImagejvHRTR.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
  • tempImage7gFXs9.png
    tempImage7gFXs9.png
  • tempImagesM5k6V.png
    tempImagesM5k6V.png
  • tempImagezPGZgL.png
    tempImagezPGZgL.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 12
  • tempImagekLZl7N.png
    tempImagekLZl7N.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 12

Merhaba, hayırlı satışlar. Hangi servis kaça taktı acaba? Kumanda kodlamadı da yapılıyor mu 2 anahtara.
Çorlu Çalışkan yetkili serviste taktırdım,21 bin tl ye herşey dahil.Kodlama Almanya ile irtibat kurarak yaptılar.Kumanda da vs sorun yok,orjinal bir ürün sonuçta

Hayırlı satislar
Yetkili servis ayna kapak siz ve camsız mı takıyor ben bunu anlamadım yazın bende kardeşimin aracına Ankara otomol vw servisinde değişim yaptırdım set olarak geldi işlem bittikten sonra eski aynalar set olarak bana geri verildi

Hayırlı satislar
Yetkili servis ayna kapak siz ve camsız mı takıyor ben bunu anlamadım yazın bende kardeşimin aracına Ankara otomol vw servisinde değişim yaptırdım set olarak geldi işlem bittikten sonra eski aynalar set olarak bana geri verildi
evet aynen öyle hocam ayna kapaksız ve camsız takıyorlar

Üstad kumanda ile ilgili birşey yapılmıyor,normalde kumanda nasıl çalışıyorsa aynen devam ediyor
Eyvallah hocam. Her iki kumandadan da kiltleyip açınca aynalar katlanıp açılıyor ya ben kumandaya da kodlama yapılır sanmıştım.

Geri