Golf 7 Siyah Jant Önerisi

emircanhsrt

Yeni Üye
İsim
Emircan
Araç
Golf 7 1.2 Tsi
Merhabalar,
2 hafta önce 1.2 TSI 2016 model comfortline golf aldım.
Jant değiştirmek istiyorum acelesi yok fakat siyah jant olarak çok bir tercih bulamıyorum.
Nereye baksam durban öneriyolar evet bencede çok güzel jant ama beyaz arabaya çok yakıştıramıyorum.

Bir öneriniz varsa çok sevinirim. Jantlar arasında dönüp duruyorum.
Ayrıca 17 istiyorum çünkü arabayı basma şansım çok yok kullanılacak yollardan dolayı.

Merhaba aracınız hayırlı olsun.
proteria veya sebring önerebilirim çok yakışıyor

Hayırlı olsun
Siyah jant beyaz araç ta çok güzel duruyor

Hocam siyah bulamasan boyatırsın şahsen ben öyle yaptım

Merhabalar,
2 hafta önce 1.2 TSI 2016 model comfortline golf aldım.
Jant değiştirmek istiyorum acelesi yok fakat siyah jant olarak çok bir tercih bulamıyorum.
Nereye baksam durban öneriyolar evet bencede çok güzel jant ama beyaz arabaya çok yakıştıramıyorum.

Bir öneriniz varsa çok sevinirim. Jantlar arasında dönüp duruyorum.
Ayrıca 17 istiyorum çünkü arabayı basma şansım çok yok kullanılacak yollardan dolayı.
17 çok doğru tercih

Herkese hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.

Hocam siyah bulamasan boyatırsın şahsen ben öyle yaptım
Hocam öyle yapınca da jantın değeri düşüyor diyorlar.

Merhaba aracınız hayırlı olsun.
proteria veya sebring önerebilirim çok yakışıyor
Proteria fotoğraflarda çok yavan duruyor tabii gerçekte de görmek lazım. Tekrardan teşekkür ederim.

Hocam siyah renk orjınal bulman çok zor
Boya işini jant tamiri yapan yerlerde yaptiracan onlar inan orjınal gibi yapıyorlar
Normal bir araba boyacısın da yapılacak işlem degil bence ben ilk öyle yaptım ve pişman oldum sonra Ankara’da jant tamiri yapan bir yerde boya işini yaptırdım inan orjınal boya gibi oldu
Bu olay zevk meselesi hocam jant in değeri düşür yada kaybeder olayına girmeyeceksin istiyorsan yaptırıp kullanacaksin önemli olan bu bence tabiki senin dusuncen önemli bu benim şahsi fikrim

Geri