mstfa_07golf
Yeni Üye
Navigasyonlu ünite + cam ekran 8 inç ekran nav tuşlu + Apple usb soket + logo kamera orijinal + torpido değişimi hepsi orijinal 52 bin tuttu sizce yaptırmalı mıyım değer mi masrafa golf 7 2015 model 275.000 km araç
Navigasyonlu ünite + cam ekran 8 inç ekran nav tuşlu + Apple usb soket + logo kamera orijinal + torpido değişimi hepsi orijinal 52 bin tuttu sizce yaptırmalı mıyım değer mi masrafa golf 7 2015 model 275.000 km araç
Orijinal hıglıne servis cihazlar şuan için parça numaraları yok sadece fiyat bilgisi aldımsizede merhaba…
ne marka model bu cihazlar parça numaraları nedir fotoğrafları var mı vsvs
Hocam önemli olan @metinkar hocam in da dediği gibi parça numaralari fiyat ona göre belirlenirOrijinal hıglıne servis cihazlar şuan için parça numaraları yok sadece fiyat bilgisi aldım
Orijinal hıglıne servis cihazlar şuan için parça numaraları yok sadece fiyat bilgisi aldım
Aradığım cevap buydu haklısın uyarılarında o zaman bu fiyat normal orijinalse tabi ve araçta ünite yok evetHocam önemli olan @metinkar hocam in da dediği gibi parça numaralari fiyat ona göre belirlenir
Torpıdo da işlem mi yapılacak yoksa değişecekmi?bunlarım hangisi yapılacak? Torpıdo değişecek diyorsun o zaman senin araçta ünite yok şu an o zaman birde kablolama lagzim
Kısaca ben sana bir fiyat çıkarayım
Bende de var ünite ekran ben 3Q0035874C navıgasyonlu carpleyli most cikisli+ 8 inch n.a.v. tuşlu ekranla beraber 34bin den veriyorum mesela
Navıgasyonlu bir ünite 8inch ekranlı Nav tuşlu:33/38 bin arası satıcıya göre
Usb soket carpleyli:2000 ytl
Usb kablo :1500
Yükseltme kablo seti: 3500
Kablolama ve montaj:2500
Logo kamera( orjinal) :12.500 ytl
Fiyatlar bu şu an
Onemli olan parçaların orjinal olması bu açıdan parça numaralari inemli
onun için parça numaraları önemli anlatabildimmi? Ornek gerıgorus kamerası bire bir Çin ve Taiwan var onu da orjınal diye takıyorlar
Uniteyi yükseltilmis yada çevrilmiş üniteyi yakıyorlar
Tamamdır öğreneyim yazayımİsteyin öyle olmaz bu işler bilgileri versinler sende buraya yaz bu işler ile uğraşan arkadaşlar fiyat verir…
Hocam sen parça numaraları ogren işini saglama alAradığım cevap buydu haklısın uyarılarında o zaman bu fiyat normal orijinalse tabi ve araçta ünite yok evet
Oktay hocam torpido illa değişimi gerek yokki,bence bunuda belirtmede fayda var,zira çok takıntılı olmayanlar orayı biraz kesip uyduruyorlar,nitekim görünmeyen yer torpido içi.Hocam sen parça numaraları ogren işini saglama al
Birde torpido değişecek yazmışsın minimal 5 bin de o
Hocam evet mesajım da onu belirttim. Torpıdo da işlem yapılması gerekli diye. Torpıdo da kesim yapılarak ünite montajı oluyor bir çok araca da bu işlemi yaptikOktay hocam torpido illa değişimi gerek yokki,bence bunuda belirtmede fayda var,zira çok takıntılı olmayanlar orayı biraz kesip uyduruyorlar,nitekim görünmeyen yer torpido içi.
Arkadaşın alması gerekenleri toparlarsak:
-Ünite
-Ekran
-USB soketi
-Kablo tesisatı
-Ekran için çerçeve
Ve gerekliyse kamara.
Bu Navisiz sistem için,navili olacaksa artı Anten.
Navi olayınıda belirtmek lazım zira bilmeyenler bilmiyor,hepsinde navi olmadığını,navisizde seçeneğin var olduğunu vs.
Kamera yi 12.500 e montaj dahil geçen hafta istambul da taktırdık metin hocamMesela;
Composition touch’ı yükseltme kablo seti 4.500₺
Ünite uyumlu torpido 6.500₺ ( yada işlem yapacaklar )
Alacağın ekrana göre çerçeve vermiyorlar ise çerçeve 200₺
Montaj ? 2.000-3.000-4.000₺
Kamera 14.000₺ -+ 2.500₺ işcilik
Kamera yi 12.500 e montaj dahil geçen hafta istambul da taktırdık metin hocam
8inch cerceve 1500
Hocam bu formun da bu güzelliği var güzel bilgiler tecrübeler ve yasanmisliklar paylaşılıyor Buda çok güzel bir durumYok ben öylesine rakam yazdım neyin ne olduğu görünsün diye yoksa verdiğim rakamlar tahminidir…
Kendi bilgilerimi paylasıyım değiştiren arkadaslardan duydugum kadarıyla nav donma oluyormus eger orjinal değilse ve memnun değil coğu kişi benım görüşüm 52 53 bence verme deymez aç telefondan devam et boşverNavigasyonlu ünite + cam ekran 8 inç ekran nav tuşlu + Apple usb soket + logo kamera orijinal + torpido değişimi hepsi orijinal 52 bin tuttu sizce yaptırmalı mıyım değer mi masrafa golf 7 2015 model 275.000 km araç