Nav carplay multimedya set + geri görüş

Kendi bilgilerimi paylasıyım değiştiren arkadaslardan duydugum kadarıyla nav donma oluyormus eger orjinal değilse ve memnun değil coğu kişi benım görüşüm 52 53 bence verme deymez aç telefondan devam et boşver 😀
Yanlış bilgi hocam kimden duyduysan!!!!
Orjinal navıgasyonlu cihaz larda Navıgasyon açlıkken donma isi kesinlikle olmaz arkadaşın istediği zaten orjinal ve navıgasyonlu cihaz
Ve devami bu istenilen fiyat 52/53 bin sadece ünite için değil dikkatli okursan içinde gerıgorus kamerası usb soket ekran çerçeve si torpido ve işçilik dahil aldığı fiyat
Lütfen sadece msj yazmak için yazmayın yazilan mesajı iyi okuyun ve öyle değerlendirme yapıp yorumuzu yapın

Son düzenleme:

Orjinal navıgasyonlu cihaz larda Navıgasyon açlıkken donma isi kesinlikle olmaz arkadaşım istediği zaten orjinal ve navıgasyonlu cihaz
Ve devami bu istenilen fiyat 52/53 bin sadece ünite için değil dikkatli okursan içinde gerıgorus kamerası usb soket ekran çerçeve si torpido ve işçilik dahil aldığı fiyat
Lütfen sadece msj yazmak için yazmayın yazilan mesajı iyi okuyun ve öyle değerlendirme yapıp yorumuzuu yDos
Orjinal navıgasyonlu cihaz larda Navıgasyon açlıkken donma isi kesinlikle olmaz arkadaşım istediği zaten orjinal ve navıgasyonlu cihaz
Lütfen sadece msj yazmak için yazmayın yazilan mesajı iyi okuyun ve öyle değerlendirme yapıp yorumuzuu yazın
Dostum bı kactır yazdıgına bakıyorumda böyle üst perdede konusan ınsansın burası forum burda herkes kendı bıldığını paylasıyor ben donar derım sen donmaz dersın burda herkes kendı fıkrını sunar yaptırmak ısteyen yaptır yaptırmak ıstemeyen yaptırmaz ama senin uslubun yanlıs yok okuyunda yazın falan üstten üsten konusman felan yanlıs haberın olsun senden benım yazdıgım mesajı iyi okursan orjınal olmayan cıhaz demısım sende oku mesajı öyle bılgını yaz

Hocam
Ben ustperdeden konuşan Bir insan değilim .ayrica hitap tarzınız çok yanlış (dostum)
Siz navigasyon da donma ,takilma olayı olduğunu ve değişim yapan hiç bir kimsenin memnun kalmadığını çevrenizden duyduğunuzu belirtmişsiniz 52,53bine değmez yazmışsınız bende sizin duyduklarınız in yanlış bilgi olduğunu ve belirtilen miktarın yani 52 ,53 binin içinde. Sadece ünite degilde gerigoruskamerasi,carpley için usb ,ekran çerçevesi ,torpido kablolama ve montaj olduğunu belirttim ve yine aynı şeyi diyorum yazılan mesajları iyi okuyup öyle yorum yapın lütfen

Son düzenleme:
Navigasyonlu ünite + cam ekran 8 inç ekran nav tuşlu + Apple usb soket + logo kamera orijinal + torpido değişimi hepsi orijinal 52 bin tuttu sizce yaptırmalı mıyım değer mi masrafa golf 7 2015 model 275.000 km araç
Cok para degmez kesinlikle girme bu ise max 42 vericeeen fiyat o da maxxx hee.

Sana normal bir nav ki cihaz vericeklerdir
25 onu say
8 camera de
Kablo tesisati 7 de cerceve vs vs
Uc bes de iscilik de abi
Toplam 40 ila 45 arasi diye dusun

Haa sana 874/c verirlerse o zaman olay farkli olur
Ama 846 falan verirlerse durum ayri cihazin parca kodu onemli abicim

Son düzenleme:
hic bir yerde geri gorus kanerasini 8 bine bulanzsin 11000/12500
Usb +kablo:3500
Cerceve :1750/2000 arasi
Tesisat yukseltme kablosu: 4000
Torpido da iscilik kablolama :3500/4000
Oldumu sana 25/26 bin
Niormal navi bir unite de :25bin
Kisaca 50 bin
42 bine zor bu is bence

hic bir yerde geri gorus kanerasini 8 bine bulanzsin 11000/12500
Usb +kablo:3500
Cerceve :1750/2000 arasi
Tesisat yukseltme kablosu: 4000
Torpido da iscilik kablolama :3500/4000
Oldumu sana 25/26 bin
Niormal navi bir unite de :25bin
Kisaca 50 bin
42 bine zor bu is bence
Arastir abicim heryerde var sen heryere kablolama yazmisin abicim
Fiyati sisirmisin max 40 ila 45 biter bu is

Arastir abicim heryerde var sen heryere kablolama yazmisin abicim
Fiyati sisirmisin max 40 ila 45 biter bu is
Arac confortline torpido da unite yok ne olacak simdi kablolama yapilmayacakmi? Torpido da islem yapilmayacakmi?

Son düzenleme:
Arac confortline torpido da unite yok ne olacak simdi kablolama yapilmayacakmi? Torpido da islem yapilmayacakmi?
Tabiki yapilcak ama yuz defa iscilik yazilmaz,
zaten satilan mallarda iscilik oyomatik eklenir abicim,bilmem anlatabildimmi.

Geri