Golf 7 mib2 ünite montaj yardımı ve Geri Görüş Kamera

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EkremBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EkremBey

Yeni Üye
İsim
Ekrem Yetginakın
Araç
Golf 7
Mib 2 arayışındaydım forumdan @Turhan ve @HONEY abilerimin yardımı ve tavsiyeleriyle ocak ayından beri devam eden ünite sürecimi 3Q0 035 824 kodlu üniteyi alarak tamamladım kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. İstanbul içi montaj yaptırmak istiyorum ilk tercihim @HONEY Bülent bey tabiki , üniteye ek olarak logo geri görüş kamerası taktırmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim tavsiyeleriniz benim için kıymetli selamlar.

Ekli dosyalar

• IMG_8585.jpg
    IMG_8585.jpg
    181.7 KB · Görüntüleme: 23

Hayirli olsun hocam

Bu aldiginiz unite de carplay olmayabilir bilerek mi aldiniz ( carplay amaci ile aldiysaniz )

Bende montaj kodlama yok sadece parca satis

Bülent hocam aslında şunu demek istemiş:Cihaz destekliyor ama Carplay açık olmayabilir,yani ücret karşılığında açılması gerekebilir,hatta komponent protektion bile kapalı olabilir sanayiden çıkma aldıysanız cihazı.
Montaj konusunda bende yokum,ama sadece ünite takılacaksa onu halledebilirim,ama kamera için @zulalyol hocam yardımcı olacaktır,hem temin hem montaj konusunda.

Hayirli olsun hocam

Bu aldiginiz unite de carplay olmayabilir bilerek mi aldiniz ( carplay amaci ile aldiysaniz )

Bende montaj kodlama yok sadece parca satis
Hocam carplay yok evet cracklenmesi lazım bu durumu bilerek aldım teşekkür ederim her şey için

Bülent hocam aslında şunu demek istemiş:Cihaz destekliyor ama Carplay açık olmayabilir,yani ücret karşılığında açılması gerekebilir,hatta komponent protektion bile kapalı olabilir sanayiden çıkma aldıysanız cihazı.
Montaj konusunda bende yokum,ama sadece ünite takılacaksa onu halledebilirim,ama kamera için @zulalyol hocam yardımcı olacaktır,hem temin hem montaj konusunda.
Merhaba çok teşekkürler evet cihazın cracklenmesi lazım , bilgiler için çok teşekkür ederim

ustad

824 cok eski versiyon bu modelde benim bildiğim carplay destegi yok

Hocam yanlış anlamazsan carpley olmayan bir üniteyi neden aldınız bu ünitede carpley olmaz birlesen koruma kaldırtmanin da bir masrafı olacak 2500 civarı diye düşünüyorum birde test edtmeden hiç bir elektronik cihazı alınmaz diye düşünüyorum bozuk olma riskinde var
Hocam bunu kaça aldınız?
Tekrar dan hayırlı olsun umarım beklentilerini karşılar cihaz

Geri