Golf 7.5 dönüşümden sonra olan sorunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gklider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gklider

Yeni Üye
İsim
göksel
Araç
golf
merhaba arkadaşlar arabacımı 7.5 dan 7.5 R dönüşüm yaptırdım fakat arka bagaj körüğünden su almış hemen Mez deki arkadaşları arayıp parcayı temin etim fakat işlemi uzun surecegını söylediler benden size bi dost tavsiyesi arabanıza heves felan edıp dönüşüm yapmayın pişmanlıgınız bitmez

Ekli dosyalar

• 8AAA84A0-08EE-41DB-BB90-CBC7320696E6.jpeg
    8AAA84A0-08EE-41DB-BB90-CBC7320696E6.jpeg
    421 KB · Görüntüleme: 70

Zorunlu olmadıkça aracın orjinalliği ile oynamamak lazım, en iyi ihtimalle elde edeceğiniz şey trim sesidir.

Oradan kablo geçirilirken oranın yerinden ayrılması, tırnak kırılması ve bu sebeple su alması çok sık rastlanan bir durum.

Kablo geçirmeyi bırakın oto yıkamacı orayı bezle biraz dikkatsiz silsin, tırnak kırılıp yerinden çıkabiliyor.

Bu arada başlığı okuyunca aracın başına çok kötü şeyler geldi sandım. Bununla geçmiş olsun. Golfte yaşanabilecek en alışılagelmiş sorunlardan birisidir

Oradan kablo geçirilirken oranın yerinden ayrılması, tırnak kırılması ve bu sebeple su alması çok sık rastlanan bir durum.

Kablo geçirmeyi bırakın oto yıkamacı orayı bezle biraz dikkatsiz silsin, tırnak kırılıp yerinden çıkabiliyor.

Bu arada başlığı okuyunca aracın başına çok kötü şeyler geldi sandım. Bununla geçmiş olsun. Golfte yaşanabilecek en alışılagelmiş sorunlardan birisidir
Valla 2. Golfum bu ilk defa dönusum yaptırdım çok yıkatım ilk kez oranın kırıldığını gördüm coğu dönüşüm yapan klavuz kulanarak kablo geçiriyormus

Parça pahalı veya zaman sorunu yaşarsanız siyah kare kısmı sıyırın arasına siyah sıvı conta sürüp kapatın sorun çözülmüş olur, tekrar sökerken biraz dikkatlice falçata ile çıkıyor

Kılavuzla kabloyu içinden geçirerek montaj yapıyorum sürekli. Daha hiç bi araçta yaşamadık bu sorunu. Geçmiş olsun.

Parça pahalı veya zaman sorunu yaşarsanız siyah kare kısmı sıyırın arasına siyah sıvı conta sürüp kapatın sorun çözülmüş olur, tekrar sökerken biraz dikkatlice falçata ile çıkıyor
Teşekkür ederim bilgileriniz için hafta sonu inşallah yapıcam

merhaba arkadaşlar arabacımı 7.5 dan 7.5 R dönüşüm yaptırdım fakat arka bagaj körüğünden su almış hemen Mez deki arkadaşları arayıp parcayı temin etim fakat işlemi uzun surecegını söylediler benden size bi dost tavsiyesi arabanıza heves felan edıp dönüşüm yapmayın pişmanlıgınız bitmez
Bende Tuning işinde çalıştım böyle birşey hiç yaşamadık, en en kötü ora kırılsa bile silikon sıkılır iç tarafına sonra silikonlar donasıya kadar bantlanır su almasın diye, kıran insan onarır yani kendi aracımı da kendim dönüştürdüm 2 yıldır sorun yok işçilikle alakalı yani

Merhaba geçmiş olsun.
Parça çok pahalı değil ancak işçiliği çok fazla çıkıyor serviste.
Dönüşüm derken , acaba ne yapıldı görsel olarak var mı öncesi sonrası ?

Merhaba geçmiş olsun.
Dönüşüm derken , acaba ne yapıldı görse
Merhaba geçmiş olsun.
Dönüşüm derken , acaba ne yapıldı görsel olarak var mı öncesi sonrası ?
Teşekkur ederim parcayı temin etim ustayıda buldum inşallah haftaya yaptırıcam dönüşüm R tampon Difizör led stop j far Görselinıde paylasıyım
l olarak var mı öncesi sonrası ?T

Görselide bu şekilde

Ekli dosyalar

• IMG_5305.jpeg
    IMG_5305.jpeg
    395.8 KB · Görüntüleme: 6

Geri