Kaskodan ön cam değişimi

Ugurcubuks

Üye
İsim
Uğur
Araç
Golf
Ön camda bi kaç taş izi ve 10 cm boyutunda rahatsız etmeyen çatlak var kaskodan camı orijinal olarak değiştireyim diyorum, satarken alıcının camdan dolayı fiyat kırmaması için. Tramer işlenecek dediler daha öncesinde tramer yok, ve camı düzgün takarlar mı herhangi bir dezavantajı olur mu sizce

Ön camda bi kaç taş izi ve 10 cm boyutunda rahatsız etmeyen çatlak var kaskodan camı orijinal olarak değiştireyim diyorum, satarken alıcının camdan dolayı fiyat kırmaması için. Tramer işlenecek dediler daha öncesinde tramer yok, ve camı düzgün takarlar mı herhangi bir dezavantajı olur mu sizce
Hocam sigorta poliçene bir bak
Coğu sigorta da cam değişimi tramere işlenmiyor
Serviste taktır hatta aracında şerit takip yoksa serittakip mi cam iste

Geçmiş olsun hangi ildesin bilmiyorum ama vw yetkili servisinden randevu alıp yaptır…

Hocam sigorta poliçene bir bak
Coğu sigorta da cam değişimi tramere işlenmiyor
Serviste taktır hatta aracında şerit takip yoksa serittakip mi cam iste
Yazın konusu geçmişti onun sigorta onu yapmayız demişti kim hatırlamıyorum. Fiyat farkını cebinden karşılamak istemişti ama kasko kabul etmemişti. O arkadaş burdaysa detay versin

Cam değişiminin tramere geçtiğini ilk kez duyuyorum. Zira bir araç ömrü boyunca 3-5 kez cam değiştirmek zorunda kalabilir.

Bir de bu camı kasko'nun kabul etmeme olayını anlamıyorum tam. Süreç nasıl işliyor Türkiye de? Bizim burada(Fransa'da) örneğin camın çatlak mı ararsın sigorta şirketini camım kırıldı onu değişteceğim dersin, onlarda kendilerince tutanak tutarlar. Camı gider istediğin yerde değiştirirsin sonrada faturayı, ya değişimi yapan firma yada siz sigorta şirketine yollarsınız olur biter. Camın markası, modeli, rengi vs gibi konular göz ardı edilir.

Cam değişiminin tramere geçtiğini ilk kez duyuyorum. Zira bir araç ömrü boyunca 3-5 kez cam değiştirmek zorunda kalabilir.

Bir de bu camı kasko'nun kabul etmeme olayını anlamıyorum tam. Süreç nasıl işliyor Türkiye de? Bizim burada(Fransa'da) örneğin camın çatlak mı ararsın sigorta şirketini camım kırıldı onu değişteceğim dersin, onlarda kendilerince tutanak tutarlar. Camı gider istediğin yerde değiştirirsin sonrada faturayı, ya değişimi yapan firma yada siz sigorta şirketine yollarsınız olur biter. Camın markası, modeli, rengi vs gibi konular göz ardı edilir.
Hocam yurdt dışında sorun yok kasko da mini kasko da cam degsimini yapiyor
Türkiye de bazı sigortalar tremer e geçiyor diye formdan bazı arkadaşlara belirtmişti
Mutlaka sigorta poliçesine bakilmali bence saçma bir işlem kaskon var cam değişimi gerekiyorsa sorunsuz değişim yapılmali diye düşünüyorum sonuçta cam yani kaporta değil araçta değer kaybı da olmaz

Yazın konusu geçmişti onun sigorta onu yapmayız demişti kim hatırlamıyorum. Fiyat farkını cebinden karşılamak istemişti ama kasko kabul etmemişti. O arkadaş burdaysa detay versin
Kasko bana istediğin yerde değiştirebilirsin herhangi bir şartımız yok dedi

Kasko şirketine ödeme çıkarılmasın diye tramer işliyorlardır. Tramer olacağına cepten yaptırır tüketici . Amaç hep olduğu gibi caydırmak bezdirmek. Fikrim bu yönde

Geri