Ayna altı led kodlama

Fatih1951

Yeni Üye
İsim
Fatih
Herkese hayırlı Bayram'lar arkadaşlar. Golf 7 highline aracıma katlanır ayna taktırdım. Kodlama yapıldı fakat led ışıklar sadece ayna açıkken kapı açıldığında yanıyor. Kapı açma tuşuna basınca yanmıyor.Bu arada aynalar kontağı acınca açılıyor arabayı kitleyince kapanıyor. Nasıl bir kodlama yapılmalı yardım ederseniz sevinirim.

Herkese hayırlı Bayram'lar arkadaşlar. Golf 7 highline aracıma katlanır ayna taktırdım. Kodlama yapıldı fakat led ışıklar sadece ayna açıkken kapı açıldığında yanıyor. Kapı açma tuşuna basınca yanmıyor.Bu arada aynalar kontağı acınca açılıyor arabayı kitleyince kapanıyor. Nasıl bir kodlama yapılmalı yardım ederseniz sevinirim.
46 ve 56 numaralı modüllerde coding de ayna ışıklarının yanması kodu var. Diğer sorunuz menüye gelmiş olmalı açma kapama yerine. Gelmedi ise kodu konusunda emin değilim şu an. Arkadaşlar yardımcı olur ;)

Foruma hoş geldiniz...

Hocam aramıza Hoşgeldiniz.

Linkteki kodlamayı dener misiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoşbuldum herkese çok teşekkür ederim Bayram'dan sonra tekrar deneyip sizinle paylaşacağım 

Geri
Üst Alt