Mustafa_0332
Üye
Selamlar golf 7 aracıma 5.114.3 jant takmak istiyorum uyar diye duydum ama uyarmı takan varmı
Golfün bijon aralığı 5x112 bilindiği üzere...Selamlar golf 7 aracıma 5.114.3 jant takmak istiyorum uyar diye duydum ama uyarmı takan varmı
Selamlar golf 7 aracıma 5.114.3 jant takmak istiyorum uyar diye duydum ama uyarmı takan varmı
Bilezikte boşluk olmazsa göbek çapının farklı olması sorun değil hocam, OZ Racing jantlarımda kullandığım sekmanlı metal bilezikleri sorunsuz kullanmıştım. Şak diye oturuyor, böyle bilezik olsun canımızı yesin.Arkadaşlarında dediği gibi dönüştürücü parçalar kullanmanız gerekiyor. Bana kalsa ben hiç böyle bir işlemi yapmam. Aksi halde bijonları sıktığınızda kasılacaklar ve bu haliyle kullanacaksınız. Sürekli gerilim altında tutmuş oluyorsunuz. Aksi durumda uygun ölçüler kullanıldığında bijonların üzerine minimum düzeyde yük biniyor.
Hatta benim için jant göbeği bile uygun ölçüde olmalı. Öyle ara parça vs. gibi işleri aklımdan dahi geçirmem. Olmaz mı? Olur ama uydurmasyon olmuş olur.
Sonra sağda solda bazı arkadaşlar görüyoruz. Jant kaba çin işi, göbek deliği büyük, balans ayarı desen mahalle arası lastikçiden uyduruk kalibrasyonsuz makinelerde yapılmış vs. Ondan sonra ses şikayetleri, titreşim şikayetleri, belki tüketim şikayetleri vs. sorun, sorunu doğuruyor.
Bilezikte boşluk olmazsa göbek çapının farklı olması sorun değil hocam, OZ Racing jantlarımda kullandığım sekmanlı metal bilezikleri sorunsuz kullanmıştım. Şak diye oturuyor, böyle bilezik olsun canımızı yesin.
Ekli dosyayı görüntüle 82872Ekli dosyayı görüntüle 82873
Ustam 5.112 ye 114.3 mu taktınzBilezikte boşluk olmazsa göbek çapının farklı olması sorun değil hocam, OZ Racing jantlarımda kullandığım sekmanlı metal bilezikleri sorunsuz kullanmıştım. Şak diye oturuyor, böyle bilezik olsun canımızı yesin.
Ekli dosyayı görüntüle 82872Ekli dosyayı görüntüle 82873