golf7 J led dönüşümü

golf7ack

Yeni Üye
İsim
Murat
Araç
golf7-comfort
Comfortline halojen farları J LED’e dönüştürmeyi düşünüyorum. Dün akşam forumlardaki hemen hemen tüm konuları okudum ve şu anda SY ile Taiwan arasında karar vermekte zorlanıyorum. Bu iki seçenek arasındaki farkları bilenler varsa, görüşlerini paylaşabilir mi?

Ayrıca, kısa farlar için Photon markası oldukça öneriliyor (Ultimate, Katana veya Black Edition modelleri). Ancak, bu marka hakkında bazı önyargılar da var. Osram önerileriyle de karşılaştım. Bu konuda deneyimi veya fikri olanlar yorumlarını paylaşabilirse çok sevinirim.

Son olarak, Ankara’da bu dönüşümü yapabilecek güvenilir bir yer tavsiye edebilecek olan varsa önerilerini bekliyorum.
Not: ppf kaplatmayı düşünmüyorum o yüzden terleme veya fan sesi problemi yaratmayacak bir led olabilir diye düşünüyorum. Bu seferde vernik atması gibi bir problem olur mu emin olamadım.

Teşekkürler!

Ampul olarak photon milestone black edition oneririm. Taktiklarimizdan memnun olmayan yok. Far montaji da basittir, guven sorgulatacak bir yere gerek yok 10 dakikalik isi var aracin.

Ampul olarak photon milestone black edition oneririm. Taktiklarimizdan memnun olmayan yok. Far montaji da basittir, guven sorgulatacak bir yere gerek yok 10 dakikalik isi var aracin.
anladım hocam teşekkürler. montajından ziyade sonrasında oluşabilecek konular da yardımcı olma konusuna değinmek istemiştim. Taktıktan sonra 2 hafta içinde su/buğu olması durumuna değiştireceğini söyledi bi yer. yeterli bi garanti midir bilemedim açıkcası.
özellikle perdeleme konusunu sorduğumda ise başlangıçta anlaşılır daha sonrada bir durum olmaz(hiç yaşanmadığını) ve eğer bozulan bir şey olursa da tamir edilir dendi.

Geri