Konunun sonlarına bakın ben gördüm sankiBurada bulamadım
Teşekkür ederim. Ama benim kablom eski galiba o yüzden 21 ve 22 model araçlara bağlanamadım. Görmedi ecu yu. Böyle bir hata verdi. Siz araç kaç model kodlama yapabiliyor musunuz?Kabloyu aldığım kişi göndermişti umarım işinizi görür.
[/URL]
Benim kablo eski sürüm galiba. 21ve22 model araca bağlanamadım. Aracınız kaç model? Siz bağlanabiliyor musunuz?böyle bir hata veriyor bana.
Sizin araç kaç model? Yeni araçlarda işe yarıyor mu vagcom?Büyük ihtimalle kablonuz eski olduğu için maalesef
Dediğim gibi benim aracım 2012 model golf mk7.Denediğim en yeni araç 2016 model Superb'di ve sorun yaşamamıştım.Sizin araç kaç model? Yeni araçlarda işe yarıyor mu vagcom?
Benim araç 2015 model. Kablo satıcının dediğine göre 2023 modele kadar destekliyor. İçini açıp çipine baktım STM32F405. Sizin kablo Atmega çipliyse belki ondan olabilir çünkü onlar 2017 yılına kadar destekliyor diye biliyorum.Benim kablo eski sürüm galiba. 21ve22 model araca bağlanamadım. Aracınız kaç model? Siz bağlanabiliyor musunuz?böyle bir hata veriyor bana.