kaliteli faklı olsun diyorsan bizim arkadaşın firması beyaz garage ile görüş en azından bilgi edinmiş olursun…
https://www.instagram.com/beyaz_garage?igsh=OXV4dnhoaDltNng=
Ekli dosyayı görüntüle 82908
Ekli dosyayı görüntüle 82909
Ekli dosyayı görüntüle 82910
Ekli dosyayı görüntüle 82911
Ekli dosyayı görüntüle 82912
Ekli dosyayı görüntüle 82913
Siyaha siyah da çok iyi gidiyor bı siyah seçeneklere de bakın derimHerkese merhaba arkadaşlar. Aracıma 17 inç jant takmak istiyorum ama model ve renk konusunda çok kararsızım. Önerileri ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 82906
Herkese merhaba arkadaşlar. Aracıma 17 inç jant takmak istiyorum ama model ve renk konusunda çok kararsızım. Önerileri ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 82906
Haklısınız çok teşekkür ederim. Tercihimi 18inç olarak değiştirdim sayenizde17" jant bakıyorsanız offsetli ve et oranı düşük jant bakmayın. Orijinal jantlara yönelmenizi tavsiye ederim çünkü belirtilen ebattaki replika jantların kalıpları oldukça çirkin durmakta.
Nacizane tavsiyem ebat 18" çıkartıp dallas mk8 jantı takardım. 17" Kalıbı da var diye biliyorum yanılmıyorsam ancak sırıtıyor hafif. Orijinal düşünüyorsanız ventura black+cnc kombiniyle şık duracaktır.
Bunlar ne böyle yanıyorBu araca siyah/elmas jantlar iyi gider bence. Bir ara bende Alutec Tormenta için iyi niyetlenmiştim ancak zaten iki takım jantım var ikisinide bırakmak istemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 82918
Alutec Tormenta
Ekli dosyayı görüntüle 82919
Platin P97
Ekli dosyayı görüntüle 82920
Mak Kassel
Tekerler nerde hocamSiyaha siyah gider![]()
18 olacaksa yay şartHaklısınız çok teşekkür ederim. Tercihimi 18inç olarak değiştirdim sayenizde![]()