Aracım kontak almıyor ne yapmam lazım?

Omer_D

Yeni Üye
İsim
Ömer
Araç
Golf 7.5
Dostlar merhaba aracım 2019 higline golf. Fabrikasyon keyless go var. Son 1 senedir arabaya biniyorum belki 5-10 defa start tuşuna basıyorum ki araç çalışsın. Aynı şekilde istop etmek içinde birkaç defa basıyorum. Görenler bu sorun kronik diyor. Ne yapmak lazım. Servise götürsem çok girer mi. Dışarda elektrikçi mi yapar kim yapar bilmiyorum. Sanırım tuşun komple değişmesi gerekiyormuş. Cevaplarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    371.6 KB · Görüntüleme: 8
Upvote 0
Geçmiş olsun!
Kronik diye birşey yok,kronik olan bizdeki yıkamacılar!Kafalarına göre oraya buraya sıkıyorlar kimyasalları,sonra bu oluyor.Bazende kullanıcı dikkatsizliği yüzünden sıvı dökülmesindende oluyor oksitlenme.Benim araçtada vardı bu sorun,önceki sahibi uyarmadı,ve daha aldığımın ikinci günü bu sorunlar karşılaştım,önce bir panikledim,ya dışarda bir yerde olsaydım ve hiç çalışmasaydı,Allahtan evin önündeydim ve aracı düğmeyi yapana kadar oradan hareket ettirmedim.Önce piyasadan bir düğme temin ettim,sanırım başka bir volkswagenindi zira yerine takınca üstteki yazılar bakması gereken yöne doğru bakmıyordu,ama düğme yerine oturdu ve çalışıyordu.Daha sonra Aliexpresten içindeki ledin kırmızı yananı getirttim,şuan onu kullanıyorum,şimdilik sorun yok.
Serviste pahalı olur kanımca,nette Golf 7 start-stop düğmesi yazıp arayın,olmadı Aliexpres mantıklı seçenek olur,8-10 güne gelir

Upvote 0
Aracı fazla sık kullanmadığım zaman (2-3 haftada bir) aynı sorun ortaya çıkıyor tabi bende butona 2-3 basışta veya basılı tutunca kontak açılıyo
Aracı sık sık (2-3 günde bir ) kullandığım zaman buton normale dönüyor tek basışta kontak açılıyor

Upvote 0

Geri