UBC53
Üye
- İsim
- Ataberk
- Araç
- Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese iyi forumlar 2015 highline golf aracıma sürüş modları yaptırmak istiyorum istanbuldayım işini düzgün yapan birine yönlendirirseniz sevinirim
forumdan yapabilen abilerim varsa onlarda da yaptırabilirim tahminimce yapsa yapsa bu işi @HONEY hocam yapar
Bunu yaptırabilmeniz için aracınızda herhangi bir crack'li cihaz bulunmaması gerekir.Örnek:medyayı değiştirdiniz,olmuyor,ama orjinal medyanız duruyorsa işlemi yapana kadar onu yerine takarak işlem yapılabiliyor. @zulalyol hocam yapar ama elinde varsaharika olur hocam
orijinal hocam fabrikasyon her şeyBunu yaptırabilmeniz için aracınızda herhangi bir crack'li cihaz bulunmaması gerekir.Örnek:medyayı değiştirdiniz,olmuyor,ama orjinal medyanız duruyorsa işlemi yapana kadar onu yerine takarak işlem yapılabiliyor. @zulalyol hocam yapar ama elinde varsa
olur hocam enderelektronikte 11 bin tutuyor sanırım haftaya bayram geçsin dediğiniz tarihte gelirim vakit sıkıntım yokLisanslı olarak yapılabilir güncel dolar kuruna göre fiyatlar nedir bilmiyorum.Düşünürseniz fiyat alır uygulamasını yaparız
05316360262 den iletişim bilgilerinizi bırakın dönüş yaparım size mutlakaolur hocam enderelektronikte 11 bin tutuyor sanırım haftaya bayram geçsin dediğiniz tarihte gelirim vakit sıkıntım yok