Rölantide 800 devir

Ctv174

Yeni Üye
İsim
Cihat
Araç
Golf 7,5
1.5TSI 2020 golf aracım rölantide 800 devirde çalışıyor ve hafif titreme yapıyor deviri hafif gaz vererek 900 bandına çıkardığımda titreme vs çok net şekilde kesiliyor sebebini bilenler yardımcı olursa sevinirim.Araç kalkışta da çok hafif titreme yapıyor bunun harici titreme vuruntu silkeleme vs herhangi bir devirde,hızda veya viteste yok.

kaç binde aracınız? yüksek ihtimal volant değişimi geldiğinden yapıyor. 2015 1.6 tdi golf var aynı şekilde 900 devirde titreme yapıyor rölantide bazen dpf rejene giriyor o zaman 1000 devire sabitliyor titremede olmuyor(kavrama volantım bitik)

kaç binde aracınız? yüksek ihtimal volant değişimi geldiğinden yapıyor. 2015 1.6 tdi golf var aynı şekilde 900 devirde titreme yapıyor rölantide bazen dpf rejene giriyor o zaman 1000 devire sabitliyor titremede olmuyor(kavrama volantım bitik)
162.000km de suan satın aldığımda 154.000kmdeydi bir bankanın filo aracı olduğundan yetkili servis bakımlı kayıtlarda kavrama volant değistiğini görmedim triger vs değismis.

162.000km de suan satın aldığımda 154.000kmdeydi bir bankanın filo aracı olduğundan yetkili servis bakımlı kayıtlarda kavrama volant değistiğini görmedim triger vs değismis.
172 binde benimkide %99 kavrama volant ömrünü tamamlamıştır

kendi aracımda ilk sahibi bayandan servis kayıtlarında 4 disk 4 balata zamanında tüm periyodik bakımlar triger ağır bakımı vs vs yapılmış ama kavrama volanta dair hiç bir şey yok... ben alırken değiştirdim dedi 143 binde aldım günahı boynuna bence halen ilk kavrama volantı önümüzdeki ay söktüğümüzde göreceğiz

Geri