Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
klima açmadım hava 15 derece gayet serin aracı sıkıştırmadım evin önüne bi geldim araba fan sesinden başka ses yok bunun nedenleri nedir acaba yardımcı olursaniz sevinirim.
klima açmadım hava 15 derece gayet serin aracı sıkıştırmadım evin önüne bi geldim araba fan sesinden başka ses yok bunun nedenleri nedir acaba yardımcı olursaniz sevinirim.
dpf rejen yapıyor 10-15 dakika rölantide çalışsın sonra 3-4 sn gaz verip bırakın devir 1000 devirin altına düşüyorsa rejen tamamlanmıştır (pasif partikül temizliği)
daha yeni aldim 600 bin e 2 ay oldu 2 kapı değişen kaput boya harici sorun yok motpr gücü %88 evet araç dizel dpf temizliğindendir diye düşündüm ben de gidip hem motorun içine karbon temizleme yaptıracağım hem de dpf Temizliğini yaptıracağım ondan da büyük ihtimal daha önce de gözlük işaretleri ikaz lambası yaktı gerisi söndü bir daha yanmadı Onun da ben egr den Olduğunu düşünüyorum büyük ihtimal dpf şu an bayağı tıkanık