Dq381 1.5 tsi tiguan vites geçişleri

Popescu

Yeni Üye
İsim
Buğra
Araç
Tiguan
Herkese merhaba. Aracım başlıkta da belirttiğim üzere 2021 1.5tsi tiguan. Araç 1. Vitesden 2. Vitese 1500 devirde geçerken, 2. Vitesten 3 e ve diğerlerine 2000 devirde geçiyor. Seri ve sert kullanmıyorum gayet sakin gaza basmamda böyle oluyor. 77 km hızlarında 6.viteste oluyor araba. Bu normal midir? Araç km si 24.500 de. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Çok normal seri kullanımlarda da en az 3.500 devirlere kadar vites atmaz. Dsg nin yağlı tip şanzımanına sahipsiniz değerini bilin :)

Öncelikle teşekkürler. İnternette hep dq381 in seri vites geçişleri yazıyor. Daha öncede 2016 1.6 tdi leon kullanmıştım. Leonda vites geçişleri daha seriydi. O yüzden hafif kullanımlarımda araba bağırıyormuş gibi geliyor

Öncelikle teşekkürler. İnternette hep dq381 in seri vites geçişleri yazıyor. Daha öncede 2016 1.6 tdi leon kullanmıştım. Leonda vites geçişleri daha seriydi. O yüzden hafif kullanımlarımda araba bağırıyormuş gibi geliyor
Leon dizel olduğu için ve siz de dizelden benzine geçtiğiniz için öyle geliyor muhtemelen

Geri