Selamlar, Golf 7.5 1.4 Tsi için yay arayışındayım.

Ugurin

Yeni Üye
İsim
Uğur
Araç
Golf 7.5 1.4Tsi
Öncelikle selamın aleyküm, hayırlı bayramlar. 2017 Golf 7.5 1.4tsi aracım için yay arayışına girdim. Aracın orjinal yüksekliği ve virajda yatması beni birkaç aylık kullanım sonrası rahatsız etmeye başladı. Aracın en minimum şekilde konforunu bozacak ve görüntü olarak hoş bir görüntü olacak şekilde istiyorum. Şuana kadar araştırdığım kadarıyla H&R, Eibach veya Vogtland yaylar arasında kaldım. Gördüğüm kadarıyla vogtlanda biraz daha sert diyenler var. Ama H&R için bişey diyen görmedim. Bu konuda en çok bilgisi olabilecek yere gelmek istedim. İyi forumlar.

Aleyküm selam, hoş geldiniz.

Vogtland yaylar haklarında bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla H&R yaylar tam spor olarak üretiliyor ve Eibach pro-kit yaylara göre daha sert. Hatta Eibach Sportline yaylar ile karşılaştırılabilir sertlik konusunda.

Eğer minimum konfor düşüşü arıyorsanız Eibach pro-kit tavsiye ederim. Hatta jant olarak 16 yada 17 jullanırsanız konfor düşüşünden etkilenmezsiniz bile bence.

Aleyküm selam, hoş geldiniz.

Vogtland yaylar haklarında bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla H&R yaylar tam spor olarak üretiliyor ve Eibach pro-kit yaylara göre daha sert. Hatta Eibach Sportline yaylar ile karşılaştırılabilir sertlik konusunda.

Eğer minimum konfor düşüşü arıyorsanız Eibach pro-kit tavsiye ederim. Hatta jant olarak 16 yada 17 jullanırsanız konfor düşüşünden etkilenmezsiniz bile bence.
Jantlarım şuanlık orjinal 17 Dijon. Lastiklerimde yeni ondan dolayı zaten bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Sıfır veya ikinci el olarak düşünceniz nedir? Şuan en mantıklısı Eibach Pro-kit gibi duruyor. Sıfırları 13-14 bin TL arası, ikinci el temizleri 8-9a bulabileceğimi düşünüyorum.

ikinci el de bence bir sorun olmaz. Zaten yay dediğimiz şey normal şartlarda zarar görebilecek bir şey değil. Hayatım boyunca bir kez kırılan yay gördüm oda Citroen aracımdaydı.

Geri