Golf 8.5 senkron ayna

noah

Yeni Üye
İsim
Fazlı Kerem
Araç
2024 Golf 8.5
öncelikle herkese selam, 2024 model henüz 8.000kmde golf 8.5 impression aracım var. multimedya üzerinden baktığım zaman senkron ayna diye bir seçenek mevcut. biraz araştırdım fakat tam emin olmamakla beraber geri vitese takınca sağ aynanın açısı park pozisyonuna geçtiğini öğrenmiş oldum.şimdi sizlere soruyorum
senkron ayna nedir?
nasıl ayarlanır?

öncelikle herkese selam, 2024 model henüz 8.000kmde golf 8.5 impression aracım var. multimedya üzerinden baktığım zaman senkron ayna diye bir seçenek mevcut. biraz araştırdım fakat tam emin olmamakla beraber geri vitese takınca sağ aynanın açısı park pozisyonuna geçtiğini öğrenmiş oldum.şimdi sizlere soruyorum
senkron ayna nedir?
nasıl ayarlanır?
Sağ ayna aşağı inmesi yok bizim arabada. Senkron ayna başka bir şey.

Siz sağ aynayı ayarlarken senkron şekilde sol ayna da ayarlanması dediğiniz şey. Ve ya tam tersi.

senkron ayna nedir?
nasıl ayarlanır?

aslında basit…
aracının başına gidip denemelisin…
kontağını aç sekronu tıkla sonra ayna ayar düğmen sağda yada solda farketmez ayar yapmaya çalış diyelim sol ayna ayarı yapacaksın sağ aynada ayar olacak, sağ ayna ayarı yapacaksın sol aynada ayar olacak bu olmasın diye kullanmıyoruz genelde benim iki ayna ayarımda birbirinden farklı…

senkron ayna nedir?
nasıl ayarlanır?
Senkron ayna ile manevra anında sağ aynanın aşağıya inmesini karıştırmayınız.

Senkron ayna , ayna ayar butonu ile sağ (ya da sol emin değilim denemek gerekir) tarafa ayarlayınca hangi yöne hareket ettirirseniz her iki ayna da o şekilde hareket ediyor. Yani manuel olarak iki ayna da tek kumanda ile senkron şekilde kullanılabilir.

Kullanma kılavuzundan da kontrol edebilirsiniz.

araç 8 değil 8.5 arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi, gizli özelliklerini henüz açtırmadım

Geri