Golf 8 Life 2.0 TDI Problem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Behemoth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Behemoth

Yeni Üye
İsim
Yusuf
Araç
Golf
merhaba

golf 8 2020 2.0tdi aracimda danismak istedigim seyler var,asagida yazmaya calistim,umarim aciklayici olmustur,yardimci olursaniz sevinirim,

1)rolantide asagidaki sesi duymaktayim.
ses

2)1-2 saatlik trafikte dur kalk yaptigim suruslerde bazen gazladigimda traktor sesi gibi metal hareket sesi duyuyorum.golf un dizeli boylemidir?

3)kaputu acip kontrol etmek.icin baktigimda yag kapagi altindaki boslukta az bir yag vardi,sildim tekrar kontrol edicem,resimlerden gorebilirsiniz

simdiden tesekkur ederim

Ekli dosyalar

• 1000066644.jpg
    1000066644.jpg
    184.6 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000066640.jpg
    1000066640.jpg
    199.5 KB · Görüntüleme: 55

Merhaba,
3. maddedeki sorun benim Golf 7 1.6TDI 110hp aracımda da var. Konunun takipçisiyim.

Upvote 0
araç kaç kmde daha önce triger değişti mi

Upvote 0
Merhaba,
3. maddedeki sorun benim Golf 7 1.6TDI 110hp aracımda da var. Konunun takipçisiyim.

Aynı sorun Octavia 1.6 TDI CXXB motorda var. Zamanında araştırmıştım. Sorun yağ kapağında. VW de kabul ediyor. Güncellenmiş kapak var, parça no son harfi değişik. Onunla değiştirince düzeliyor.

Sadece kapak contasını değiştirip çözenler de var.

Ek: daha yenisi yoksa 06K103485D parça nolu kapak çözüyor.

Upvote 0
Aynı sorun Octavia 1.6 TDI CXXB motorda var. Zamanında araştırmıştım. Sorun yağ kapağında. VW de kabul ediyor. Güncellenmiş kapak var, parça no son harfi değişik. Onunla değiştirince düzeliyor.

Sadece kapak contasını değiştirip çözenler de var.

Ek: daha yenisi yoksa 06K103485D parça nolu kapak çözüyor.
Mehmet Bey,

Cevabınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. :)

Upvote 0
Aynı şeyi dicektim belki ben yanlış biliyorumdur diye demedim
Gümrük girişli "2020" 1.0 life manual camtavan + recarolu 2 adet araç ve 2020 model kırmızı bi R line duymuştum gümrük girişli. Hatta manual araçlardan birinin ilk sahibi de forum üyesi 2020 model manual olanın life paket aracın.

Ama gümrük girişli 2.0 tdi girdiğini hiç görmedim de duymadım da meraktayım

Upvote 0

Geri