Telefon Tutucu Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Andrei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Andrei

Yeni Üye
İsim
n
Araç
Golf 7
Arkadaşlar golf 7 aracımda kullanacağım bir telefon tutucu arıyorum. Mıknatıslı almak istiyorum kullandığım telefon iphone. Sanırım iphone telefonların arkasına herhangi birşey takmak gerekmiyor kendinden yapışıyorlar tutuculara. Ancak önceliğim araç içerisindeki kalorifer ızgaralarına veya diğer aksamlara zarar vermeyecek bir ürün arıyorum. Kullandığınız deneyimlediğiniz telefon tutucu var ise yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Aleykümselam n.

Arama sekmesine telefon tutucu yazın çıkıyor.

eğer telefonunuzda magsafe desteği varsa kesinlikle bu tarzda bir ürün alın pişman olmazsınız. benzer bir ürün kullanıyorum aşırı derecede memnunum.

Arkadaşlar golf 7 aracımda kullanacağım bir telefon tutucu arıyorum. Mıknatıslı almak istiyorum kullandığım telefon iphone. Sanırım iphone telefonların arkasına herhangi birşey takmak gerekmiyor kendinden yapışıyorlar tutuculara. Ancak önceliğim araç içerisindeki kalorifer ızgaralarına veya diğer aksamlara zarar vermeyecek bir ürün arıyorum. Kullandığınız deneyimlediğiniz telefon tutucu var ise yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Benim arkadaş kullanıyor mennun ve iki çeşit ürün hangisini istersen…

IMG_4233.jpeg
IMG_4228.jpeg
IMG_4227.jpeg

IMG_4226.jpeg
IMG_4229.jpeg

Son düzenleme:
Ben vantuzlu olan modelleri tercih ediyorum. Şuan benim aracımda farklı ve şarjlı bir model var ancak hanım için aşağıdaki ürünü almıştım. Sonrasında ikinci kez sipariş ettim. Çok sağlam bir ürün, magsafe destekli. Yanında gönderdikleri plastik diski aracın herhangi bir yerine yapıştırıp tutacağıda onun üzerine vantuzluyorsunuz. İleride iz kalmasını düşünenler için zaten izopropil alkol yada apc iş görecektir.

1000022699.png

1000022700.jpg

Geri