Kapı döşeme sökme ve klips değiştirme

vzrl

Üye
İsim
Volkan
Araç
Golf 8
Herkese iyi günler.

Aracımın sağ ön kapısının trimi zamanında cam filmi için sökülmüş ve sanki yerine tam oturtulamamış. Baslı müziklerde kapı içinden tıkırtı geliyor, belki de klips kırıldı yerine takılamadı.

Bu klipsleri komple set halinde satın alıp, trimi döşemeyi söküp klipsleri yenileyip yerine el yordamıyla oturtabilir miyim. Böyle bir uygulama, düzeltme yapan oldu mu acaba.

Ayrıca diğer kapıların da döşemeleriyle kapı sacı arasında milim de olsa boşluk var. Bu normal midir.

Bir miktar klips ve bez bant satın alıp biraz el becerisiyle pek ala yapabilirsiniz hocam.

Sökmüşken ses yapabilecek sallanan ve boşta parçalar varsa onu da gözlemek, elinizdeki bez bantla biraz yalıtmak iş görebilir.

Kapı döşeme ve kapı sacıyla olan ufak boşluğa siyah silikon çekme fikri benim de oldu. Sonra unuttum kaldı öylece. Biraz da aracı satarken eksperde dikkat çeker yanlış anlaşılır vb diye cesaret edemedim.

Eksperler kendini güvenceye almak için en ufak şeyi bile detay olarak belirtip alıcının kafasını bulandırabiliyor.

Bir miktar klips ve bez bant satın alıp biraz el becerisiyle pek ala yapabilirsiniz hocam.

Sökmüşken ses yapabilecek sallanan ve boşta parçalar varsa onu da gözlemek, elinizdeki bez bantla biraz yalıtmak iş görebilir.

Kapı döşeme ve kapı sacıyla olan ufak boşluğa siyah silikon çekme fikri benim de oldu. Sonra unuttum kaldı öylece. Biraz da aracı satarken eksperde dikkat çeker yanlış anlaşılır vb diye cesaret edemedim.

Eksperler kendini güvenceye almak için en ufak şeyi bile detay olarak belirtip alıcının kafasını bulandırabiliyor.
Aslında yapılan her aşamanın uygulamanın öncesi ve sonrasını gerek video gerekse fotoğrafla bir yerde saklamak gerekiyor. Satış esnasında da alıcı kişiye bu bilgileri vermek daha da güven kazandırır. Satış başında kafasının bulandırılmasının önüne geçmiş olunur diye düşünüyorum. Ben bu yüzden video ve fotoğrafla yedekleme yaparım.

Geri