2017 Model 1.4 TSI Aracım Vitese Geçmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozanabk2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dsg

ozanabk2

Yeni Üye
İsim
ozan
Araç
golf 7.5 2017 1.4 tsi
Herkese selamlar

İlk defa volkswagen kullanıyorum. 1 ay önce 2017 model 1.4 tsi golf 7.5 aldım daha 86 bin KM' de geçen akşam yolda giderken durduk yere vites atmamaya başladı ekranda D-D1 diye yanıp sönüyor. (o an vites kaçtaysa o yanıp sönüyor 2 deyse D-D2 gibi). Gaza basıyorum devir artıyor ama vites geçmiyor. Sonra ekranda ayağınızı frene basın uyarısı çıkıyor frene basıyorum sonra yine deniyorum vites 2 ye geçiyor mesela bu sefer de 2-den 3 e geçmiyor. Böyle böyle eve kadar geldim. Park edeceğim esnada R ye taktım vitesi ekranda R yazıyor ama araba geri gitmiyor. Gaza basıyorum yine devir yükseliyor ama geri gitmiyor. Ekranda herhangi bir uyarı vs. de yok. Daha 1 ay oldu alalı aracı sorunu nedir ne yapmam lazım ilk defa golf kullanıyorum daha önce hep pejo kullandım moralim de baya bozuldu. Bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirrirse sevinirim.

Birde arıza fiyatları nedir?

arkadaşlar bugün sanayiye gittim basınç tüpünden kaynaklıymış güçlendirilmiş tüp taktırıyorum.

Upvote 0
valla bende dedim güçlendirilmiş tüp sıkıntı diyorlar diye normal tüp yok zaten dedi bu zamana kadar hiçbişey olmadı abi falan filan dedi garanti veriyoruz zaten dedi bende ona güvenerek taktırıyorum

Upvote 0
valla bende dedim güçlendirilmiş tüp sıkıntı diyorlar diye normal tüp yok zaten dedi bu zamana kadar hiçbişey olmadı abi falan filan dedi garanti veriyoruz zaten dedi bende ona güvenerek taktırıyorum
kavramaya bişey olursa tüpten değil abi diyip işin içinden çıkacak hocam bilgin olsun sanayideki ustalar 2+2=4 dese inanma

umarım sorun yaşamazsın

Upvote 0
yok reis doğuş otodan çıkma bi ustaya gittim volkswagene bakıyor inşallah bir sorun çıkmaz şuan herşey on numara

Upvote 0

Geri