Golf 8.5 Hoparlörden Ses Gelmemesi

onurkose

Yeni Üye
İsim
Mustafa Onur Köse
Araç
GOLF 8.5
Merhaba,

Forumda biraz baktım ama benzer bir konu göremedim. O yüzden varsa yönlendirebilirseniz sevinirim.

Pazar günü 15 kmlik bir yolculuk yaptım ve bu sırada arabada herhangi bir problem yoktu. Radyo ve carplay düzgünce çalışıyordu. Ancak dönüş yolunda ne spotifydan ne de radyodan ses gelmemeye başladı. Spotifydan hiç ses gelmezken radyoyu açtığımda "pıtıpıtıpıtı" tarzında gürültü sesine benzer bir ses geliyor. Benzer bir problem yaşayan var mı? Basit bir şey gibi görünüyor ancak çözüm olmazsa mecbur servise gideceğim gibi görünüyor.

Merhaba,

Forumda biraz baktım ama benzer bir konu göremedim. O yüzden varsa yönlendirebilirseniz sevinirim.

Pazar günü 15 kmlik bir yolculuk yaptım ve bu sırada arabada herhangi bir problem yoktu. Radyo ve carplay düzgünce çalışıyordu. Ancak dönüş yolunda ne spotifydan ne de radyodan ses gelmemeye başladı. Spotifydan hiç ses gelmezken radyoyu açtığımda "pıtıpıtıpıtı" tarzında gürültü sesine benzer bir ses geliyor. Benzer bir problem yaşayan var mı? Basit bir şey gibi görünüyor ancak çözüm olmazsa mecbur servise gideceğim gibi görünüyor.

maalesef mk8,5 araçlar mk8 den daha da sorunlu araçlar şikayet.var da youtube de bizim forumda yüzlerde başlık var direk servise götürmelisin…

Güncelleme gelecek biz seni çağırırız da diyebilirler yada değişim yaparlar sorunu bulabilirlerse… Biz napıyoruz resetle devam et…

servislerdeki eski ustalarda bir bir ayrılıyor kendi işini kuruyor kalanlar tırıvırı maalesef…

IMG_0126.jpeg

https://www.sikayetvar.com/volkswagen/volkswagen-golf-85-ariza

Son düzenleme:
Selamlar tekrardan, servise götürmeden önce çağrı merkezini aradım. teknik servise bağladılar. ekrana reset atmam konusunda yönlendirildim. ekranı kapatıp açma tuşuna uzunca basıp wellcome yazısı görene kadar bekledim. restart sonrası problem çözüldü.

Selamlar tekrardan, servise götürmeden önce çağrı merkezini aradım. teknik servise bağladılar. ekrana reset atmam konusunda yönlendirildim. ekranı kapatıp açma tuşuna uzunca basıp wellcome yazısı görene kadar bekledim. restart sonrası problem çözüldü.

Evet klasik çözüm bende de oluyor bazen yapıyorum düzeliyor ama nereye kadar işte…

Evet klasik çözüm bende de oluyor bazen yapıyorum düzeliyor ama nereye kadar işte…
ya bu konular Türkiye'ye özel mi acaba? globalde bu tarz durumlar yaşanıyorsa artık bir yazılım güncellemesi çıkmalı. arabayı alalı 8 ay oldu 2. günden beri yazılımsal derdi bitmedi. artık her sorunun workaround çözümünü arar bulur olduk. volkswagen yazık ediyor kendine

ya bu konular Türkiye'ye özel mi acaba? globalde bu tarz durumlar yaşanıyorsa artık bir yazılım güncellemesi çıkmalı. arabayı alalı 8 ay oldu 2. günden beri yazılımsal derdi bitmedi. artık her sorunun workaround çözümünü arar bulur olduk. volkswagen yazık ediyor kendine

Ben bu konuyu servisteki arkadaşıma sordum herkes yorumsuz sadece dediği yazılımsal sorunları tüm yeni serilerde mevcut araçları avrupada satamadılarda bizemi yolladılar anlamak zor çoğu insanlar kabul etmesede mk8-8.5 golf serisinde bence en kötü modeller arasına girer umarım yeni seriyi çıkarmadan önce şimdiden şikayetleri ele alarak araç oluştururlar tabi halkımız servise gidip kayıt açtırıp sorunlarını sisteme girdirirse…

Apple bugün CarPlay bağlantı sorunlarıyla alakalı güncelleme yayınlamış, sebebi bundan kaynaklı olabilir belki.

Apple bugün CarPlay bağlantı sorunlarıyla alakalı güncelleme yayınlamış, sebebi bundan kaynaklı olabilir belki.
yok hocam o ios 18.4 güncellemesi yüzünden bazı cihazlarda problem olmuştu 2 hafta icinde 18.4.1 ile çözdüler

Can Hocam, bu problemde radyodan da ses gelmiyordu. Çözümü yine basit oldu ama tam anlamıyla ağız tadıyla binmek nasip olmadı arabaya

Androidde de bazen güncelleme sonrası bağlantı sorunu yaşadığımızda android autoyu telefondan komple silip geri yüklüyorum çözülüyor.

Bu başlıkla alakalı değil ama sorun yaşayan olursa denesin.

Can Hocam, bu problemde radyodan da ses gelmiyordu. Çözümü yine basit oldu ama tam anlamıyla ağız tadıyla binmek nasip olmadı arabaya
Ne yazık ki MQB EVO platformu pek tat dökmüyor, oysa arabalar, tasarımlar çok güzel ama yazılımsal sıkıntılar mide bulandıryor bazen, özellikle 8.5ta artmış bu durumlar azalması gerekirken.

sorunlarda servise ne kadar cok kayit acilirsa o kadar cabuk guncelleme gelir

Geri