Siz hangisini tercih edersiniz?

Kesinlikle denemek sürmek lazım aracı kullanınca içimden hani Golf daha konforluydu dedim. Konfor anlamında eksiği yok kronik arızası var mı bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla yol sesinden şikayetçi kullanıcıları.
Hocam bizde de 2019 model civic vardı. Bir kere Ankara - İstanbul arası yol yaptım, yol sesini içeriye çok alıyor ve buna cvt şanzımanın 3-4k devir gürültüsüde eklenince uzun yolda konforsuz oluyor maalesef. Yakıt olarak ekonomik. Birde araç çok alçak olduğundan arka koltuğa 2 kişi oturduğunda tümseklerde sürtme olayı oluyordu. Yalıtım benim için önemli etken ondan dolayı hiç bir zaman düşünemeyeceğim sanırım civic'leri :)

Hocam bizde de 2019 model civic vardı. Bir kere Ankara - İstanbul arası yol yaptım, yol sesini içeriye çok alıyor ve buna cvt şanzımanın 3-4k devir gürültüsüde eklenince uzun yolda konforsuz oluyor maalesef. Yakıt olarak ekonomik. Birde araç çok alçak olduğundan arka koltuğa 2 kişi oturduğunda tümseklerde sürtme olayı oluyordu. Yalıtım benim için önemli etken ondan dolayı hiç bir zaman düşünemeyeceğim sanırım civic'leri :)
Otobanda yüksek sürat de bende kullandım evet yol sesi var motor sesi almadım belki yol sesinden dolayıdır :) Evet alçak binince gömülüyorsun kaputu falan göremezsin o derece ama nedense hoşuma gitti araç 2024 bu arada :)

Geri