Ugurcubuks
Üye
Merhaba arkadaşlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim yağ değişimi basit işlem deyip geçmeyelim bana 10 bin liraya patladı oda tanıdık tamirci olmasına rağmen, dün golf 7,5 1.6 dizel aracımı periyodik bakım için tanıdık tamircime götürdüm, tamirci arabanın altına girdiğinde damla damla yağlar damlatıyor abi dedi, hiç farketmemiştim neyse koruma muhafazasını açtığımızda yağ filtresinin Ordan geliyor dedi yeni filtre taktık, yeni yağ koyduk aracı çalıştırdık yine damlatıyor dedi yağ soğutucusu ve kütüğü komple değişelim daha önce yağı değişen yer filtreyi çok aşırı sıkmış ve orayı sıyırmış veya kırmış çatlak oluşturmuş değişmesi gerekiyor dedi allahtan tamirci tanıdık biriydi ve hemen işe başladık 3-4 saat sürdü ön tampon radyatör farlar komple söküldü klima gazı boşaltıldı soğutma antifrizi komple boşaltıldı soğutucuya ulaşmak için. Gece saat 9-10 da anca eve gidebildim. Bu işlem serviste yapılsaydı belki 30 bin civarı tutardı. Aracı aldıktan sonra eski arabamdan eser yoktu sanki farklı bi arabaya binmiş gibi oldum hem sessizlik hemde serilik konusunda. Yağ bakımı yaptırdığınız yere çok dikkat edin.