2021 Tiguan 12v akü zayıf sürüş işletiminde şarj edin uyarısı verdi

kerem_ay

Yeni Üye
İsim
kerem
Araç
Tiguan
Merhabalar

2021 Tiguan aracım motor kapalı kontak açıkken 12v akü zayıf sürüş işletiminde şarj edin uyarısı veriyor ve son iki gündür arabayı kitliyip bir süre sonra anahtarsız giriş özeliği çalışamıyor ama anında kontak açıp kapattıktan sonra anahtarsız giriş ve çıkış özeliği çalışıyor ve de gece coming home ışıkları çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor

Ekli dosyalar

• IMG_0956.png
    IMG_0956.png
    3 MB · Görüntüleme: 13

Aracı s modunda normal güzergah dışına çıkarak kısa mesafe sayılmayacak kadar kullanın. Sürekli yükte olsun . Akü sağlamsa şarj olur. Kışın bende alıyordum . Biraz dolanınca arıza sönüyordu. Geçen haftalarda uzun yol yaptım sorun kalmadı

Aracı s modunda normal güzergah dışına çıkarak kısa mesafe sayılmayacak kadar kullanın. Sürekli yükte olsun . Akü sağlamsa şarj olur. Kışın bende alıyordum . Biraz dolanınca arıza sönüyordu. Geçen haftalarda uzun yol yaptım sorun kalmadı
Tamam teşekkürler deneyeceğim

Merhabalar

2021 Tiguan aracım motor kapalı kontak açıkken 12v akü zayıf sürüş işletiminde şarj edin uyarısı veriyor ve son iki gündür arabayı kitliyip bir süre sonra anahtarsız giriş özeliği çalışamıyor ama anında kontak açıp kapattıktan sonra anahtarsız giriş ve çıkış özeliği çalışıyor ve de gece coming home ışıkları çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor

Akü can çekişiyor. Devamlı kısa mesafe kullanılan araçlarda kaçınılmaz bir durum.

Her an olmadık bir yerde hiç marş basmayabilir.

Acilen REDRESÖR şarjı uygulanmalı.

Kurtulursa ne ala. Kurtulmaz ise akü değişecek.

Ama, devamlı veya genelde, kısa mesafe kullanılan araçlarda, akıllı şarj cihazı kullanılmadığı sürece, sıfır akü ömrü 2 veya 3 sene dir.

Sonrasında, akü önce uyarı verir, uyarı almaya başladıktan sonra müdahale edilmez ise, 1 - 2 ay içerisinde aniden tamamen biter. Marş basmaz olur.

.
.

Geri