Golf 8 Cam Tavan Görünüm Bilgi, Siyah PPF kaplama, Boya Koruma ?


captanco32

Yeni Üye
Katılım
7 Eki 2024
Mesajlar
25
Tepkime puanı
15
Konum
Türkiye
İsim
Mert
Araç
Golf 8
Merhaba,
Golf 8 Aracım için, Cam tavan görünümü yapmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla Siyah PPF kaplama yada Boya Koruma gibi yapıyorlarmış. Hangisi kalite olarak iyidir, hangi ürünü yaptırırsam güneşte boyaya zarar vermez. Yapan kişiler varsa öneri ve yorumlarını bekliyorum.
Fotoğrafı sahibinden üzerinden buldum ve aynı bu araçta olduğu gibi cam tavan görünümlü PPF veya folyo kaplama.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    168.9 KB · Görüntüleme: 20

Komple siyah tavan daha mantıklı, ama her şekilde ruhsata işletmek gerekiyor çift renk diye, muayeneden geçemezsiniz haberiniz olsun.

Siyah PPF daha sağlıklı olur.
 
Aracınız fotoğraftaki gibi metalik renk ise önermem. Yaptığınız siyah kaplama nekadar kaliteli olursa olsun o siyah renk güneş ısısınını olduğundan daha çok çekecek, güneşin tüm kavurucu sıcağını tavana vuracak boyanın verniğin ömrünü azaltacak. İstediği kadar kaliteli olsun sağlam kaplama olsun. Yarın birgün sökerseniz sırf yapışkanı bile sökerken boyaya zarar verecek. Ek olarak ruhsata işletmelisiniz muayeneden geçemezsiniz üstte arkadaşımızın belirttiği gibi.
 
Ruhsata işletme işleri olmasa yapılır ama birde yukarıda arkadaşın dediği gibi riskli iş
 

Geri
Üst