Değerli Hocamİyi geceler arkadaşlar düşündüğüm opsiyon seçenekleri bunlar sizce eksik yada gereksiz bir opsiyon var mı
Ekli dosyayı görüntüle 6302
Değerli Hocam@fAtOzZDonanımlar baya iyi. ACC almışken Park Asist ekletmenizi öneririm.Sürüş konfor paketi fiyattan düşülüyor ve opsiyon size 500 tl gibi bir rakama geliyor. Jant olarak Madrid jant seçilebilir. App Connect kullanacaksanız sonradan serviste yaptırmak yerine fabrika çıkışlı ekleyin derim maliyeti yarı yarıya düşer.
Dinamik light assist öneririm. Ayrıca yer tasarruflu yerine orjinal stepne alın. Bir de jantları madrid seçebilirsiniz. Çok fazla dijon varİyi geceler arkadaşlar düşündüğüm opsiyon seçenekleri bunlar sizce eksik yada gereksiz bir opsiyon var mı
Ekli dosyayı görüntüle 6302
O halde 17" gayet makul görünüyor, konfor ön planda ise şayet en doğru tercih18" jantı seçince spor süspansiyon getiriyor. eski aracım sedandı ve ilk defa hb araba
alacağım için de o kadar rahatlıktan ödün vermek istemiyorum sanırım
Değerli Hocam@silvershadow @tfk35 o fiyatlara gerçekten app connect ve park assist mantıklı görülüyor ama abimdeki passat da madrid jant var sanki kaba bir jant değil mi
@yusuf hocam yazılım yaptıracağım zaman bir artısı olmadıktan sonra DLA hiç ihtiyacım olacağını zannetmiyorum şehir içi kullanım olacak
Hocam dla sonrası line asist ve sign assist açarız. Bu şekilde mantıklı oluyor biraz. Acc ile birleşince çok keyif verir@silvershadow @tfk35 o fiyatlara gerçekten app connect ve park assist mantıklı görülüyor ama abimdeki passat da madrid jant var sanki kaba bir jant değil mi
@yusuf hocam yazılım yaptıracağım zaman bir artısı olmadıktan sonra DLA hiç ihtiyacım olacağını zannetmiyorum şehir içi kullanım olacak