Fikirlerinize ihtiyacım var

driver_can

Paylaşımcı Üye

İsim
CAN
Forumda yazdıklarımdan bilenler vardır.2016 mayıs ayında tungsten gri 1.4 hıghlıne aracımı altur bayisinden aldım.Aracımın opsiyonları 

sunroof,u led,durban jant.3500 km de kapalı otoparkta duran,eibach yay seramik kaplama yapılan,ön kaputta şeffaf,camlarda renkli llumar film mevcut.Aracımı ilana koyup tekrar şuanki opsiyonlarımın üzerine ergo,geri görüş ve Rlıne paketli bir araç almak mantıklı mı sizce?Böyle bir araç şuanki indirimlerle 92 civarına mal olucak.Kendi aracımın üzerine 8-10 bin tl eklemem gerekecek.

Forumda yazdıklarımdan bilenler vardır.2016 mayıs ayında tungsten gri 1.4 hıghlıne aracımı altur bayisinden aldım.Aracımın opsiyonları 

sunroof,u led,durban jant.3500 km de kapalı otoparkta duran,eibach yay seramik kaplama yapılan,ön kaputta şeffaf,camlarda renkli llumar film mevcut.Aracımı ilana koyup tekrar şuanki opsiyonlarımın üzerine ergo,geri görüş ve Rlıne paketli bir araç almak mantıklı mı sizce?Böyle bir araç şuanki indirimlerle 92 civarına mal olucak.Kendi aracımın üzerine 8-10 bin tl eklemem gerekecek.
Sadece R-line ön tampon taktırmanın maliyeti nedir? 

Bence aracınızı biraz daha kullanın, 1 sene olsun en azından. :)  

Golf değer kaybetmiyor zaten, her geçen gün değerleniyor, hem belki 2017 de makyajlı kasa gelir sizde o zaman araç değiştirince iyi ki beklemişim diyebilirsiniz. :)  

hocam bence satma aracının keyfini çıkar makyajlı kasa gelince ona geçersin ayrıca arcınızda dsg yok sanırım yeni araç alırsanız bnce dsg seçeneğini gözden çıkarmayın

Sadece R-line ön tampon taktırmanın maliyeti nedir? 

Bence aracınızı biraz daha kullanın, 1 sene olsun en azından. :)  

Golf değer kaybetmiyor zaten, her geçen gün değerleniyor, hem belki 2017 de makyajlı kasa gelir sizde o zaman araç değiştirince iyi ki beklemişim diyebilirsiniz. :)  
onu bende düşündüm ama tungsten gri biraz daha ağır bir renk Rlıne tampon biraz daha spor ve hırçın gösteriyor çok emin olamıyorum o yüzden bide almışken dsg mi olsa bu kez diyorum makyajlı kasa da Rlıne gelmesi de uzun sürebilir diye düşünüyorum.Birde askerlik var şubatta diğer aracın gelmesi zaten aralık sonunu bulacak sipariş geçsem.Aslında mantıklı değil hiçbir yönden  ama aşkta ne Zaman mantık aranıyor ki:)

@driver_can Saygıdeğer dostum , elindeki aracın şuan forumda bir çok insanın isteklerini karşılayan cinsten , R line falan derken gözlerinizi Golf R'da açabilirsiniz , benden bir dost tavsiyesi tadını çıkara çıkara , keyfine vara var binin aracınıza..

Bence aracınızın keyfini çıkarın hocam.

@driver_can Saygıdeğer dostum , elindeki aracın şuan forumda bir çok insanın isteklerini karşılayan cinsten , R line falan derken gözlerinizi Golf R'da açabilirsiniz , benden bir dost tavsiyesi tadını çıkara çıkara , keyfine vara var binin aracınıza..
Değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim.Sanırım düşündüğüm değişiklik için biraz erken Bi zamanlama olacak bu durumda.

Geri
Üst Alt