Merhabalar,Aracımın sağ ön kapı lastiklerinden esneme sesi geliyor bariz belli tıkırtı vs.değil direk kapı lastiğinden esneme sesi aynı sorunu olan var mı acaba?Başka biyerden ses olmayınca insan takılıyor.
Silikon yağlar ile yağlayabilirsiniz 3-4 ayda 1 kere olmak kaydıyla. Ben yağı beze sıkıyorum sonra fitillere yediriyorum. Bu sorun her araçta mevcut. Sıcakların etkisi ile artabilir.Merhabalar,Aracımın sağ ön kapı lastiklerinden esneme sesi geliyor bariz belli tıkırtı vs.değil direk kapı lastiğinden esneme sesi aynı sorunu olan var mı acaba?Başka biyerden ses olmayınca insan takılıyor.
Teşekkürler Yusuf Bi bakayım bende würth silikon sprey sıktım ama kesmedi ben aracın gövdesindeki fitillere sıktım.Kapıdaki fitile sıkmadım.Olmadı bide öyle deneyeyim.Arkadaşın poloda başına gelmiş kapı menteşesini 1cm kaydırıp kapıdaki tüylü fitillere silikon sprey sıkmış şuan hiç ses Yok diyor kendisi.Silikon yağlar ile yağlayabilirsiniz 3-4 ayda 1 kere olmak kaydıyla. Ben yağı beze sıkıyorum sonra fitillere yediriyorum. Bu sorun her araçta mevcut. Sıcakların etkisi ile artabilir.