Aynen hocam ben de aynı ürünü kullanıyorum ve çok memnunum.L.Locked 3d paspas kullanıyorum. 4d gibi ağır ve kalın değil . Normal paspasın havuzlusu diyelim. Aracın içine oturuyor ve olması gerektiği gibi sağı solu kapatıyor. Özellikle şoför ve on yolcu kısımlarında açık alanları daha iyi kapatıyor.4d gibi kalın olmamasıda belirtildiği gibi takılmalara da neden olmaz. Ben memnunum. HB dan 139 tl ye almıştım . Muhtemelen aynıdır. İyi günler dilerim.
niken kaliteli ve gerçek kauçuktur. alman malıdır. aynen servisteki üründen kalite olarak bir farkı yoktur. sadece golf yazmaz,o kadar. 4d pahalı gelirse servisteki orjinal diye satılan paspasın yerine niken fiyat avantajından dolayı kesinlikle alınabilir.serviste satılan paspasların benzeri ( tek fark golf yazısı) oem olarak daha ucuza bulunabiliyor.
http://urun.n11.com/paspas/vw-golf-7-paspas-kaucuk-germany-P123037127
o yüzden 3d havuz parasına normal kauçuk paspası servisten almanızı tavsiye etmem.
Katılıyorum. Bende de 4d var, üzerine halı paspasları koydum öyle kullanıyorum. Kauçuklar şık durmuyor.@mmartins Forumda da bunu kullanan çok arkadaş var ve memnunlar. Benim tavsiyem orjinal optimat paspastan yana olur. Tabi arkada çok çok inen binen var ve karadeniz gibi sürekli yağmur alan bir bölgede iseniz o ayrı