E enpisagor Katılımcı Üye Katılım 24 Tem 2015 Mesajlar 1,479 Tepkime puanı 11 İsim Can 2 Eki 2016 #2 Merhaba dostlar, golfe olan benzerliği, sunduğu standart donanımları ve golf aynı platformunu paylaşan seat leonu inceledik.
Merhaba dostlar, golfe olan benzerliği, sunduğu standart donanımları ve golf aynı platformunu paylaşan seat leonu inceledik.
S silvershadow Emekli Katılım 6 May 2015 Mesajlar 8,996 Tepkime puanı 1,342 İsim Murat İNCİ 7 Eki 2016 #3 @enpisagor Değerli Can Hocam Videoda Hint esintileri olan teknik ismini bilmediğim o kısımlar gittikçe ustalaştığınızın kanıtı. Bu elbette geri kalanlar için de geçerli. Bu bilgilendirici güzel video için teşekkür ediyorum golf tutkusu adına
@enpisagor Değerli Can Hocam Videoda Hint esintileri olan teknik ismini bilmediğim o kısımlar gittikçe ustalaştığınızın kanıtı. Bu elbette geri kalanlar için de geçerli. Bu bilgilendirici güzel video için teşekkür ediyorum golf tutkusu adına
KS KS E enpisagor Katılımcı Üye Katılım 24 Tem 2015 Mesajlar 1,479 Tepkime puanı 11 İsim Can 8 Eki 2016 #4 @silvershadow Ben teşekkür ederim Murat hocam, elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.