Tecrübelerinize ihtiyacım var :)

Golfff

Yeni Üye
İsim
Serkan
Herkese merhabalar,

Aranıza yeni katıldım ,bir sorum olacak,kafam çok karışık ..

85tl ye kadar bütçem var ,golf almak istiyorum ancak sıfır mı 2.el mi ,tdı mı tsı mı ..

Aracı alıp minimum 5 yıl sürme planım var ALLAH nasip ederse,benim için 2 kriter var : yakıt ve 2.el kolay satılabilmesi ,yılda max. 15.000 km yapıyorum ..

Herkese merhabalar,

85tl ye kadar bütçem var ,golf almak istiyorum ancak sıfır mı 2.el mi ,tdı mı tsı mı ..

Aracı alıp minimum 5 yıl sürme planım var ALLAH nasip ederse,benim için 2 kriter var : yakıt ve 2.el kolay satılabilmesi ,yılda max. 15.000 km yapıyorum ..
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. :)

Otomatik olması şart değilse 1.4tsı highline manuel+cam tavan kombinasyonlu araç, indirimlerle sizin bütçeyi aşmaz gibi. Hatta birde metalik renk bile eklenebilir buna.

Yılda 15bini aşmayan için dizele gerek yok bence. 

Cam tavan ve highline ikilisi birleşince ikana koyduktan sonra elde fazla durmuyor. :)

Herkese merhabalar,

Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG...81.100 TL

Panoramik cam tavan....3.100 TL

Gündüz LEDli Bi-Xenon farlar 3.315 TL

Elektrikli katlanır yan aynalar... 872 TL

ErgoActive Koltuklar.....1.172 TL

Sürüş profili seçme özelliği..390 TL

%3 kampanya indirimini ve %2 bayi indirimini düşersek...

Sanırım sizinlimitinizi aşmaz.

İstanbuldaki bütün bayileri arayın.  Birinde yaklaşık olanı bulunabilir.

Bu araçtan kesin İzmir'de vardır.  Ama orada da indirim alamazsınız...

Yıllarca zevkle kullanacağınız bir Aracınız olur.

Ben DSG için highline dan vazgeçerim...

Hayırlı olsun 

Herkese merhabalar,

Hocam bu soruya şöyle cevap vereyim. Dsg şartı var mı? Her donanım golf rahat satılır. Olmazsa olmaz opsiyonlarınız var mı. Dolu bir araç derseniz 1.4 highline derim. Az yaksın derseniz tdi comfortline. Öncelikle dolu mu dizel mı ona karar verin sonra opsiyonları seçeriz.. 

Geri
Üst Alt