Kablomuz geldi :)

Xrayfc

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Yaklaşık bir ay önce tanıştım sizlerle ve büyük bir heves ile siparişini verdiğim kablom nihayet geldi :) inşallah kısmet olursa bugun akşam @fcsrn eren hocam ile başlayacağız:) bu arada aracım golf 7 comfortline modelidir önerilerinizi esirgemeyin :) umarım erken zamanda kaparım kod işini bu güzel dostluğun tarsustaki ayağı da ben olurum :)

@DoğanARABACI tesekkurler hocam :) bakalim heves dorukta neler yapacağız bende merak içindeyim:D

Yaklaşık bir ay önce tanıştım sizlerle ve büyük bir heves ile siparişini verdiğim kablom nihayet geldi :) inşallah kısmet olursa bugun akşam @fcsrn eren hocam ile başlayacağız:) bu arada aracım golf 7 comfortline modelidir önerilerinizi esirgemeyin :) umarım erken zamanda kaparım kod işini bu güzel dostluğun tarsustaki ayağı da ben olurum :)
Hayırlı olsun :) kablonun linkini paylaşırmısın? Bende almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Teşekkür ederim @Voodoo bu konuda eren hocamdan @fcsrn eren hocamdan yardim isteyelim. Zira bana da o referans olmuştu ama link şuan mevcut değil bende. Eren hocam linki paylaşır gördüğünde:)

Hayırlı olsun [emoji4] kablonun linkini paylaşırmısın? Bende almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
Hangi versiyonu düşünüyorsunuz hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim @enpisagor bu arada yakınız hocam en kısa zamanda tanışırız umarım 

@MSE Aracım Euro 6 2015 Kasım Üretim 1.6 TDI, buna uyacak bir kablo arıyorum. Kablo işlerinden çok anlamadığım için sipariş veremedim. Bir sürü kablo buldum aliexpresste hangisi uyumlu bilmiyorum. Hevesim var ama cesaret edemedim. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@MSE Aracım Euro 6 2015 Kasım Üretim 1.6 TDI, buna uyacak bir kablo arıyorum. Kablo işlerinden çok anlamadığım için sipariş veremedim. Bir sürü kablo buldum aliexpresste hangisi uyumlu bilmiyorum. Hevesim var ama cesaret edemedim. [emoji4]
15.7 sürüm kabloyu alırsanız, işinizi görecektir.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim @enpisagor bu arada yakınız hocam en kısa zamanda tanışırız umarım 
Neredesiniz hocam ? Memnun olurum, hem tanışırız hemde kodlamalarla ilgili elimden geldiğince yardım ederim.

Tarsustayim ben [emoji4]
Yarım saatlik yol çok yakınmışız. Yazın tarsu ya gelmiştik, alışveriş için sizin de ,Mutlaka Adana'ya yolunuz düşüyordur.

Geri
Üst Alt