Ateşli Sedan Alfa Romeo Giulia - Bir Kırmızı Bir Otomobile Bu Kadar Yakışır

gdervisoglu

Katılımcı Üye

İsim
Göktuğ D.
Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere ilk gördüğüm andan beri beni etkilemiş bir otomobilden bahsetmek istiyorum. İçimdeki Giluia ateşini satırlara dökmeden duramadım.

Alfa Romeo Giulia.

Ne zaman bir fotoğrafını görsem gözümü alamıyorum her bir detayı dikkatlice incelemekten kendimi alamıyorum. Gerçek anlamda ateşli bir sedan. Gün geçtikçe onunla ilgili daha fazla detay ortaya çıkıyor. Son olarak Paris Otomobil Fuarı'nda kendini gösterdi. Giulia Veloce tanıtıldı. QV'ye ulaşamayacakların içideki yangını bir nebze hafifletecek bir model olmuş.

Giulia Veloce 2.0 litre benzinli ve 2.2 litre turbodizel motor seçenekleri ile birlikte gelecekmiş. Benzinli de 280 hp güç, 400 Nm tork ile gelirken Dizel de 210 hp güç, 470 Nm tork değerlerine sahip olacakmış.

2927851509-alfa-giulia-veloce.jpg

2927740227-alfa-giulia-veloce.jpg

292740090-alfa-giulia-veloce.jpg

2927447932-alfa-giulia-veloce.jpg

2927779358-alfa-giulia-veloce.jpg

2927733624-alfa-giulia-veloce.jpg

Ya şimdi Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ya ucundan değinmeden olmaz diye düşünüyorum. BMW M3, Mercedes C63 AMG, Audi S4 gibi Alman modellerin en ciddi rakibi olacağı kanaatindeyim. Motor performansı zaten muazzam olan otomobilin, etkilyici dış tasarımının yanında, iç tasarım ve iç malzeme kalitesi ile de Almanların rüyalarına girecektir diye düşünüyorum.

7730.jpg

2017-Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio-interior-03.jpg

QF gerçekten gerek motor performansı, gerekse iç ve dış tasarımı ile gerçekten harika görünüyor. Ben özellikle iç konsol tasarımını çok sevdim. Direksiyon muhteşem görünüyor. Hele o kırmızı olan Ferrari'lere özgü start/stop tuşu yok mu.. Can yakar can. Bu arada bu tuş QV dışındaki diğer versiyonlarda gri renkte.

Son olarak konu başlığına değinmek istiyorum. Evet Alfa bu rekabetçi pazarda ne kadar başarılı olur tartışılır? Fakat bir gerçek var ki Gulia rakipleri BMW 3 Serisi, Mercedes C Serisi ve Audi A4 den aşağı değil. Hatta performans ve imaj olarak çok daha iyi görünüyor. Açıkcası ben her kafamı çevirdiğimde BMW 3.20'leri Mercedes C180'leri görmekten bıktım usandım. Benim tercihim kesinlikle Giulia olur du..

Bir kırmızı bir otomobile bu kadar yakışır.

Bu konuda sizler de fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamlar gerçekten otomobil tasarlarken bir karakter ortaya çıkarıyorlar.

Kokpit sırtına da Ferrari'lere has çizgileri taşımışlar.

Geri
Üst Alt