Dostum nereden temin edebiliriz bilgin var mı ?evet kendım kullanıyorum harika
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnce bi ayar derken dostum arıza lambası falan mı yakıyor ?@mo_cocohocam, linkte ki ampulu alabilrsiniz.. Ben bunları almıştım, bir sıkıntı çıkmadı.. yalnız takarken biraz zaman alabilir, ince bi ayar yapmanız lazım..
https://tr.aliexpress.com/item/2pcs-HIGH-POWER-T10-LED-ERROR-FREE-FOR-SAMSUNG-5630-CHIP-LED-Bulb-Canbus-for-AUDI/32556780363.html?spm=2114.13010608.0.0.iaSDZc
@mo_cocoArıza lambası yakmıyor, takması çok basit ama yuvaya tam oturtmamak gerekiyor. Bununla ilgili bir konu vardı oradan bakabilirsiniz.İnce bi ayar derken dostum arıza lambası falan mı yakıyor ?
Herhangi bir sıkıntı var mı kardeşim üründe ?
Söylediklerin çok mantıklı geldi dostum yarın siparişi veriyorum bakalım montaj sonrası umarım herşey yolunda olur Teşekkürler@mo_coco Aynı ampülleri plaka aydınlatması içinde kullanmıştım sürekli yandığı için 1.5 ay gibi bir sürede patlıyor. İyisinide alsanız kötüsünüde alsanız hepsi patlıyor. Konudaki diğer ampülüde kullandım oda ortalama 1 ay gitti. Geri vitesler sürekli yanmadığı için daha uzun süre gideceğine eminim. Aslında geri ampüllerimiz T15 ancak T10 da uyuyor. Fazla para kaptırmayın hepsi patlıyor sonuçta . 2 çift alın kenarda dursun bi çiftini takarsınız diğer çift yedekte durur.