Dostum nereden temin edebiliriz bilgin var mı ?evet kendım kullanıyorum harika
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnce bi ayar derken dostum@mo_cocohocam, linkte ki ampulu alabilrsiniz.. Ben bunları almıştım, bir sıkıntı çıkmadı.. yalnız takarken biraz zaman alabilir, ince bi ayar yapmanız lazım..
https://tr.aliexpress.com/item/2pcs-HIGH-POWER-T10-LED-ERROR-FREE-FOR-SAMSUNG-5630-CHIP-LED-Bulb-Canbus-for-AUDI/32556780363.html?spm=2114.13010608.0.0.iaSDZc
@mo_cocoArıza lambası yakmıyor, takması çok basit ama yuvaya tam oturtmamak gerekiyor. Bununla ilgili bir konu vardı oradan bakabilirsiniz.İnce bi ayar derken dostumarıza lambası falan mı yakıyor ?
Herhangi bir sıkıntı var mı kardeşim üründe ?
Söylediklerin çok mantıklı geldi dostum yarın siparişi veriyorum bakalım montaj sonrası umarım herşey yolunda olur@mo_coco Aynı ampülleri plaka aydınlatması içinde kullanmıştım sürekli yandığı için 1.5 ay gibi bir sürede patlıyor. İyisinide alsanız kötüsünüde alsanız hepsi patlıyor. Konudaki diğer ampülüde kullandım oda ortalama 1 ay gitti. Geri vitesler sürekli yanmadığı için daha uzun süre gideceğine eminim. Aslında geri ampüllerimiz T15 ancak T10 da uyuyor. Fazla para kaptırmayın hepsi patlıyor sonuçta .2 çift alın kenarda dursun bi çiftini takarsınız diğer çift yedekte durur.