@Gökhan BilginHerkese merhabalar GOLF7 gizli özellikleri Bursa'da servis dışında nerede açtırabilirim? Bilgisi olan var mı acaba?
Bildirim gelmiyor tapatalk'tan şansa gördüm şimdi yarın 05379561408 numaradan arayın hocam görüşelim@Gökhan BilginTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@yapicibBildirim gelmiyor tapatalk'tan şansa gördüm şimdi yarın 05379561408 numaradan arayın hocam görüşelim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam istanbul hangi semt,benimde kapanması gereken bir özellik var,gerçi aracım 1 hafta sonra servisten çıkacak,müsaitlik durumunuza göre görüşmek isterim, yusuf hocam yapacaktı lakin anadolu yakasına gecemedim birtürlüKabloyu alıp kendiniz açabilirsiniz.İsterseniz kablo mevcut bana pm den ulaşabilirsiniz.
Hocam ben avrupa yakasındayımhocam istanbul hangi semt,benimde kapanması gereken bir özellik var,gerçi aracım 1 hafta sonra servisten çıkacak,müsaitlik durumunuza göre görüşmek isterim, yusuf hocam yapacaktı lakin anadolu yakasına gecemedim birtürlü
way yusuf hocam bende seni ataşehirde oturuyorsun sanıyorum walla aracım çıkınca mutlaka alo yapacağımHocam ben avrupa yakasındayım
Aynalar otomatik Katlanır ayna ise mümkünKapılar kitlendiginde aynalar katlanıyor mu bu özellik de bilen varsa yazabilir mi