Gri renk golfe hangi renk kaliper kapağı yakışır ?

Alfonso

Yeni Üye
İsim
Ömer beter
Selam arkadaşlar . Aranıza yeni katıldım tungsten gri aracıma kaliper kapağı taktırmak istiyorum sarı ve kırmızı arasında kararsız kaldım. Sizce hangı renk daha çok yakışır ?

Gri yakışır bence. 

Selam arkadaşlar . Aranıza yeni katıldım tungsten gri aracıma kaliper kapağı taktırmak istiyorum sarı ve kırmızı arasında kararsız kaldım. Sizce hangı renk daha çok yakışır ?
Değerli Hocam;

Oyumu Kırmızıdan yana kullanıyorum  :000042-medium:

@Alfonso Hocam Öncelikle hoşgeldiniz.

Bende aracıma kaliper kapağı düşünüyorum benimde araç tungsten gri ve aşağıdaki audi örnek olabilir ben böyle birşey yaptırıcam sanırım.Kırmızı ve mavi abest kaçıyor bu şekilde orj. gibi oluyor sanki.

Bu arada nerde yaptıracaksınız ? 

2.jpg

1.jpg

Ben sarıdan yana kullanıyorum :)

bende pasifik var ama eminimki griye de güzel olur ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
benim araç beyaz kırmızı takardım 

Kapak takmak yerine boyasak daha mı iyi olur? Bu kapaklar bana pek güvenli değil gibi geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kapağın dezavantajları olduğu ile ilgili yorumlar okumuştum. Ben o yüzden karar veremiyorum.

Kapaklar plastik olduğu için eridiği söyleniyordu. Bence de boyamak daha iyi olur. 

Bence de sanki boyamak daha mantıklı gibi..

Kapakların sorun olacağını sanmıyorum daha önce jettaya taktırmıştım vidalı monta etmıslerdı 2 yıl hiç sorun yaşamadım frenlerı sık kullanmama rağmen herhangı erıme falan olmadı ... bu arada gri ağır ve hoş durmuş sanki :)

@mo_coco  tavaıyenıze uyup sarı kapak taktırdım çok ta hoş oldu.yarın resımlerını atarım inş

Geri
Üst Alt