İLK 9 AYDA SATILAN GOLF RENKLERİ

En büyük nedeni metalik farkı olsa gerek :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana kalırsa :

beyaz rengin dayanılmaz çekiciliği + ikinci el gücü + fiyat farkı olmayışı 

Şahsen mavinin oranının  tungsten griden az olması dikkatimi çekti

@tdegirmenci evet degerli hocam ama şöyle birşey var tungsten gri ilk ön pilana çıkan olmuştu sebep bu olabilir 

@EMRAH ATTS doğru söylüyorsun hocam,  bundan önceki Aracım maviydi yolda cok durdurup araciniz cok guzel demislerdi 

benim beyaz alırken dikkat ettiğim olası çizikleri göstermemesi 

vw internet sitesindeki online broşürü açtığınızda 2 renk gözükecektir. tungsten gri ve pasifik mavi. bu aracı tasarlayan ve en önemli reklam aracını hazırlayanların bildiği bir şey vardır diyorum. beyaz araca çok yakıştığı için değil, alırken fark verilmemesi, bakımı kolay olduğu için tercih ediliyor. ancak yolda dikkat çeken 3-4 renk var. bunlar da iyi biliniyor. 

@tdegirmenciaynı konu çok defa bana da denk geldi.

Kendi şahsi fikrim.. Kendim bir pasifik mavi kullanıcısıyım..

Beyaz' ın kir göstermemesi ve kolaylıkla lokal çalışmalar yapılıyor olması  :mad:

Tungsten Grinin ve Pasifik Mavinin çekiciliği  :000044-medium:

Kırmızının ise sadece ve sadece nazarı :D   :Allah nazardan saklasın  

Bana göre beyaz rengin bu denli yüksek rakamlarda olmasında, üretilen ve gelen araçların büyük bölümünün beyaz olmasının payı var. Bakıyorsunuz artık 10 arabanın 8'i beyaz. Mercedes,BMW beyaz, Passat Superb bakıyorsunuz full beyaz. Polo deseniz başka rengi neredeyse yok. Türkiye'de bir dönem (1998-2001 civarları) gri furyası olmuştu. Gelen araçların büyük bölümü griydi. Şimdi de beyazı yaşıyoruz. 

Geri
Üst Alt