silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Tüm sorularınıza yanıtlar buradan
Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam valla bugün aklımdan geçti buraya da ana konu yapsak mı diye. gerçi diğer kısımların yazılabilirliği düşer belki ama.silvershadow dedi:Forumumuza Hoş geldiniz tüm sorularınızın yanıtları burada
Hocam bir de söyle bir durum var. Araçta motor sesi az olduğu için diğer sesler çok duyuluyor. Cami açınca ve kapatınca aradaki farkı hissedin.ABDUHAN dedi:Dün ilk defa şehirler arasi yol yaptim.120 yi geçince şehirlerarası lastikle 120 yi geçtiniz gibi bir uyari çıktı ekranda uzerindekiler yazlık lastik.Birde. 120 civarlarinda bekledigimden çok rüzgar sesi aldim gibi benim hassasiyetimde olabilir normal mi değilmi nasil anlarim.Bu arada lastikler hankook versus.Murat hocam veya bir arkadaş cevap verebilir mi
Değerli Hocam;philadelphos dedi:Arkadaşlar comfortline sürüş+ışık opsiyonu olan arabalarda camları açık unutunca dışardan kapatabilme gibi bir özellik var mı?
Teşekkürler Murat hocam. Ben de kullanım kılavuzunda falan arayıp bulamamıştım bir türlü.silvershadow dedi:Değerli Hocam;Arkadaşlar comfortline sürüş+ışık opsiyonu olan arabalarda camları açık unutunca dışardan kapatabilme gibi bir özellik var mı?
Midline dahil bütün donanımlarda kapı kapatma tuşuna basın ve flaşörler iki kez yanıp sönene kadar da basılı tutarsanız camların kapandığını göreceksiniz.
Sıcak havalarda tersine bütün camları açmak için de açma tuşuna basılı tutunuz.
Eğer Panoramik cam tavanınız olsaydı onu da camlarınızla birlikte açma ve kapatma şansınız olabilirdi.
Değerli Hocam,abdullahabdulkadir dedi:Merhaba murat hocam..yeni girişiminiz hayirli olsun.