Sunroof ve sağ arka kapi tıkırtı sesi

ugr_05

Üye
İsim
UĞUR SABRİ ÖZBAŞ
Arkadaslar merhaba bir aylik aracim da sunroof un sol arka kisminin birazdaha cikintili oldugunu yeni fark ettim fotograflarda ne kadar belli bilemiyorum ama goruntu olarak canimi sıkan bir olay sizce düzeltilebilir mi birde sağ arka kapimdan bozuk yollarda tikirti sesi geliyor sanki birseyler tam oturmamis gibi daha 1500 km deki arac tan boyle bir ses normal mi duz yolda hic ses gelmiyor 15 gun sonra samsuna gidecem bunun icinde servise ugramayi dusunuyorum sizce ne yapmaliyim ne demem gerekiyor ikisi icin ayri yorumlarsaniz sevinirim saygilar
c23cec79622d434db956da923f722de1.jpg
e23e08fd69b58d478e99b9532fd6acb6.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam cam tavan normal görünmüyor. Arka kapı için ise arka kol dayamanin içini ve koltukların yerleşme durumuna bakın iyice ;)

Hocam cam tavan normal görünmüyor. Arka kapı için ise arka kol dayamanin içini ve koltukların yerleşme durumuna bakın iyice [emoji6]
Cam tavan normal durmuyor derken hocam :) iceriye damla su bile almiyor ama cikintili duruyor göz zevkimi bozuyor sadece düzelirim acaba bi ayarı varmidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@UĞUR_05 hocam muhtemelen kızak üzerinde vida gevşemiş olabilir. Düzelteceklerdir eminim.

Geri
Üst Alt