Kafamdaki modifiye fikri (krom ayna + ışık paket)

hengemen

Üye
İsim
Sarp
Değerli hocalarım merhabalar. yaklaşık 1,5 ay önce Allstar Golf üm ile aranıza katılmıştım. Ve gerçekten bu arabadan çok ama çok memnunum. Tek pişmanlığım arabanın siparişini verirken ışık paketi almamak oldu. Far anahtarındaki o Auto nun eksikliği hergün beni yaralıyor. Bende araştırdım sizinde bilgileriniz ile aliexpress ten anahtarları falan buldum neler alınması gerektiği konusunda sıkıntım yok. Kafamdaki soru acaba o sensörler eklendikten sonra Dinamik Far Asistanını açma şansım varmı ? Şu uzunları kendisi açıp kapatan hani :)

Bu anahtarı bulduktan sonra kendime aksesuar aramaya başladım ve Golf R ların krom ayna kapaklarına bayıldım. Benim Golfüm Gece Mavisi renginde ve gayet uyumlu gözüküyor. Ender elektronik 700 lira fiyat koymuş krom aynalara. Ne kadar beğensemde o kadar vermem açıkçası. Ardından bu ürünü buldum ;

https://tr.aliexpress.com/item/Genuine-For-VW-Golf-7-MK7-VII-AUTO-folding-electric-folding-mirror-GLASSES-with-Chrome-aluminum/32717914773.html?spm=2114.49010108.5.2.2clFxh&&scm=1007.12783.35057.0

Allstar paketine saolsunlar katlanır aynada koymamışlar :)  ve şu anki aynamın altında led ışıklandırma yok. dedim hem oda aradan çıkar mis gibi devam ederim. Krom kapakları beğenmezsem eski aynanın kapağı ile değiştiririm diye bir fikrede kapıldım ve bu bana mantıklı geldi. Ve sizinde fikrinizi almak istedim. 

Teşekkürler

Edit : Karbon Fiber kapaklarda çok tatlı duruyor ama bilemedim. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam pişmanlık duymanıza gerek yok çünkü allstar modele panoramik açılabilir cam tavan ve metalik boya opsiyonları dışında opsiyon eklemesi yapılamıyor. Ancak sonradan ekleme yapsanız çok pahalıya gelecek olan U led li gündüz sürüş farları standart. 

Aliexpressten otomatik kararır ayna, yağmur far sensörü ve far anahtarını sipariş ederseniz, ışık görüş paketi eksiğini kapatabilirsiniz, ama dinamik far asistanı olmaz, bu özellik highline araçlarda dahi opsiyon olan bir şey. 

Katlanır ayna eksiğini bu şekilde kapama ve R gibi kapaklar olması ile bir taş ile iki kuş olur.

@enpisagor hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Sınavlarımdan dolayı pek bakamadım foruma kusurabakmayın. Artık uyguladıktan sonra fotoğrafları burdan paylaşırım :)

@hengemen karbon fiber ayna kapakları biraz modifiye yapmış olmak için kaplattım der gibi bir havası var ancak mat aluminyum kapaklar kapaklar gece mavisi ile çok şık duruyor, kesinlikle öneririm. Uzun far asistanı sadece sensör eklemekten daha ileriye gidiyor, 3000TL üzeri bir masrafınız çıkabilir ( büyük ihtimallede çıkacaktır). Far sensörü yeterli olacaktır.

@Utku Lekesiz far asistanını için şerit takip asistanı gerekiyormuş galiba. Ben onu bilmeden öyle söylemiştim fikir olsun diye. Ama tavsiye için teşekkürler. :)

Geri
Üst Alt