Servis rutuş atabilir ücretsiz ama ben ince bir zımpara ve rutuş boyası alıp kendiniz yapmanızı öneririm.@yusuf serviste mi yaptırayım hocam?
Tahmini kaça mal olur sizce?
Çok haklısınız hocam yoldan 10 tane golf 7 çevirsek 9 tanesi çiziktir. Ama çizik olmayanların %80'i de bizim forumdadır.Tamponun o kısmını sürtmeden aracını kullanabilen değerli Golf Tutkunu arkadaşları öncelikle tebrik etmek isterim [emoji4] . İlk aldğımda bolca sürtmüştüm, ayrıca farklı yerlerinde ise benim bazı fevri hareketlerimden dolayı sürtmeler mevcuttu. Geçenlerde tamponu kırma ile sonuçlanan (daha önce bahsettiğim bi kazam) bir kazaya neredeyse sevinmiştim, tamponu boyatacağım ya da yenileyeceğim diye. Ama bu işlemden sonra "ulen yuh be" [emoji4] dediğim ne ara sürttüğümü bile hatırlamadığım sizinle aynı yerde bir çiziğim daha oldu. Kafaya takmaya gerek yok, ben rütüş boyası yaptırmıştım, sulu boya fırçasıyla güzelce sürdüm, belli olmuyor bile.
Ben ne zaman bunu hatırlatsam "beyefendi o sürdüğümüz boya zaten vernikli" cevabını alıyorum. Rötüş boyanın üzerinden tekrar vernikle geçmenin bir manası yokmuş. Umarım avutmuyorlardır beniYalnız üzerini vernikle kapattırın ki boya akmasın.
Öyle bir şey yok.Ben ne zaman bunu hatırlatsam "beyfendi o sürdüğümüz boya zaten vernikli" cevabını alıyorum. Rötüş boyanın üzerinden tekrar vernikle geçmenin bir manası yokmuş. Umarım avutmuyorlardır beni