CC Opsiyonu serviste eklenebiliyor mu ?

metinkırca

Yeni Üye
İsim
Metin
İyi geceler arkadaşlar 1.2 Manuel Midline ya da comfortline almayı düşünüyorum da lakin araba sipariş verip beklemek istemiyorum bayilerin ellerindeki araba için daha fazla indirim alabilirim düşüncesindeyim... Ama merak ediyorum Hız sabitleyici ve ön arka park sensörleri serviste takılabiliyor mu ? Yahut fabrikadan sipariş üzerine mi gelebiliyor. Teşekkürler :D

İyi geceler arkadaşlar 1.2 Manuel Midline ya da comfortline almayı düşünüyorum da lakin araba sipariş verip beklemek istemiyorum bayilerin ellerindeki araba için daha fazla indirim alabilirim düşüncesindeyim... Ama merak ediyorum Hız sabitleyici ve ön arka park sensörleri serviste takılabiliyor mu ? Yahut fabrikadan sipariş üzerine mi gelebiliyor. Teşekkürler :D
Değerli Hocam 

Doğrudur bunların tamamı serviste takılabilecek donanımlar. Aralıkta sağlam bir kampanya yapılır fikrindeyim, aceleniz yoksa yirmi gün daha bekleyin derim.

Teşekkür ediyorum silvershadow ben de aralığın başına kadar beklemek niyetindeyim

Hocam sıfır almak istediğinizin farkındayım lakin sıfır gibi bir aracım var satılık :)  Görmenizi tavsiye ederim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-bol-opsiyonlu-midline-plus-353716303/detay/

Hocam aracınız beğendim ama maalesef belli sebeplerden dolayı sıfır bakıyorum yine de teşekkür ederim 

Hocam aracınız beğendim ama maalesef belli sebeplerden dolayı sıfır bakıyorum yine de teşekkür ederim 
Ozaman ilk sorunuza gelirsek sürüş konfor ve ışık paketli comfortline almanızı öneririm. Yıl sonuna doğru bolca bulmanız mümkün bayilerde. Midline alırsanız çok boş gelebilir.

Anladım benim de fikrim o yönde teşekkürler

İmkan varda kesinlikle highline yoksa comfortline sürüş konfor pak. ve ışık pak.    Middline vs çok boş allstarda  garip bir donanım  u led var ama koltuklar reno Toros koltuğu  &:   Ne ışık paketi var nede amnians aydınlatma  ! Devekuşu diyorum ben ne deve ne kuş  >:

Midline tes sürüşü fırsatım oldu açıkçası 2012 symbolden sonra sürerken bu arabaysa symbol nedir dedim ki 2 yıl sonra yaw keşke şu da olaymış bu da olaymış diye çok kızarım düşüncesine istinaden sizlerin fikirleri benim için çok önemli şu anda ek olarak eşim çok da ısrar etmese de panaromik cam istiyor;

1. Panaromik cam tavanda kronik problem var mı ?

2. Denizli Bayiinde Midline beyaz 1.2 

-Panaromik cam

-17 inch highline jant (175 tork için sorun olur mu acaba)

-CC

-B-Xenon Basic Far

-Işık görüş paketi

-çift bölgeli oto klima

opsiyonları olan araca 71.000 teklif aldım.Her ne kadar en az comfortline aklıma yatsa da bu opsiyonlarla F/P açısından nasıl görüyorsunuz ?

3.Opsiyonlara da %5 indirim yapılıyor mu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Midline tes sürüşü fırsatım oldu açıkçası 2012 symbolden sonra sürerken bu arabaysa symbol nedir dedim ki 2 yıl sonra yaw keşke şu da olaymış bu da olaymış diye çok kızarım düşüncesine istinaden sizlerin fikirleri benim için çok önemli şu anda ek olarak eşim çok da ısrar etmese de panaromik cam istiyor;

-Panaromik cam

-CC

-B-Xenon Basic Far

-Işık görüş paketi

-çift bölgeli oto klima

opsiyonları olan araca 71.000 teklif aldım.Her ne kadar en az comfortline aklıma yatsa da bu opsiyonlarla F/P açısından nasıl görüyorsunuz ?

Sakın middline almayın ! Nitekim ne eklerseniz ekleyin satarken  en boş donanım olarak değerlendirilecektir. Bu sebeple comfortline almanızı tavsiye ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:

-Panaromik cam

-CC

-B-Xenon Basic Far

-Işık görüş paketi

-çift bölgeli oto klima

Hocam açıkcası opsiyonlar ile fiyat güzel bence. Ambiyans aydınlatma sorun değilse alınabilir bu araç. Biraz daha indirim zorlayın.

Sakın middline almayın ! Nitekim ne eklerseniz ekleyin satarken  en boş donanım olarak değerlendirilecektir. Bu sebeple comfortline almanızı tavsiye ederim
Kesinlikle katılmıyorum bu düşünceye beklerseniz istediğiniz fiyata satarsınız. Acele ederseniz zarar ettirir sadece. 

Geri
Üst Alt