Lastik basinc isigi sonmuyor

sedatygt

Üye
İsim
sedat
Arkadaslar herkese iyi aksamlar.

Aracim golf 7.gecen gunlerde kış lastiklerini taktirdim.dun lamba yandi.bugun baktim lastiklerde bi sıkınti yok.lastikciye goturdum o da yok dedi hatta 34 basti lastiklere duzelmedi yine.dokunmatik ekrandan ayarlamaya calisiyorum kaydedilemedi diyor.nasil cozebiliriz bu sorunu

Aracim golf 7.gecen gunlerde kış lastiklerini taktirdim.dun lamba yandi.bugun baktim lastiklerde bi sıkınti yok.lastikciye goturdum o da yok dedi hatta 34 basti lastiklere duzelmedi yine.dokunmatik ekrandan ayarlamaya calisiyorum kaydedilemedi diyor.nasil cozebiliriz bu sorunu
Eğer yapmadıysanız CAR menüsü > ayarlar >lastikler kısmından dener misiniz hocam.
Geçenlerde benim lastiklerin basıncını 45-48 yapmışlar. Araba bildiği bütün arızaları verdi :) basınçları normale düşürüp 200 metre ilerleyince düzeldi. Lastik basınçları araç durumu ekranında kaydedilmiyordu. Size tarif ettiğim yerden yaptım düzeldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lastik basınç uyarısını açıp "Set" yapacaksınız hocam, sönmesi lazım. 

Hocalarim dediklerinizj ilk basta yapmistim olmamisti.bikac saat sonra denedigimde kaydetti.tesekkur ediyorum

Geri
Üst Alt