ötv kampanyası sonrası bayi fiyatları

mbarut1988

Yeni Üye
İsim
mevlüt barut
Evet arkadaslar 25 Kasım sonrası yeni kampanyada ekstra zubizu indirimi görülmüyor.  bayilerden fiyat alan oldu mu ekstra indirim yapıyorlar mı 

Şu an gemide olan siparişim için bugün Eskihisar vw den satış temsilcimle kampanya ve 30 Kasım sonrası öngörüsü hakkında telefonla görüştüm. Distiribitörün yürürlükteki 5 günlük kampanya fiyatlarına her gelene yapılan %3 lük zubizu indirimine ek %2 civarı net fiyatı gerileterek ulaştırdığını. Aralık başında net fiyat için şu anki indirimli fiyatın yaklaşık %2 üzerine çekileceğini ve %3 ün üzerinde yeni bir kampanya başlatılıp muhtemelen şu anki kampanyalı fiyatlar veya yukarı yakın olarak listeleneceğini düşündüklerini söyledi. Ayrıca %2 bayii indirimide devam ediyormuş.

insallah öyle olur hocam benim arabada gemide anladığım kadarıyla bu fiyatlara ek bayilerde yüzde 2 indirim yapma hakkına sahip dimi 

Ben üst üste sorular sordukça panik yapılacak bir durum yok ciddi bir kayıp veya kazanım olmayacaktır dedi ama belli olmaz bakalım neler olacak. Bayiden bayiye farklılık gösteriyor indirimler bazı illerde %1 bazılarında %2 biraz daha zorlansa Ankara için daha fazla indirim alabilmekte olası.

Hangi gemide acaba aracınız takip ediyormusunuz? @mbarut1988

Moderatör tarafında düzenlendi:
gemi ismini bilmiyorum hocam  ama pazartesi Türkiyede olcak dedi satış danışmanı 

Geri
Üst Alt