Kısa dönem askerlik sürem boyunca kapalı otopark

driver_can

Paylaşımcı Üye

İsim
CAN
Kısmetse şubat ayında kısa dönem askere gideceğim.Mecidiyeköyde oturuyorum aracım normalde abone olduğum kapalı otoparkta kalıyor.Ücret olarak zaten yüksek Bi mebla 300 lira ödüyorum.Bu sabah baktım yazı koymuşlar araca 330 olacak diye.Anahtar istemeyen Bi yer benim bıraktığım otopark.Diğerleri hep apartman altı ileri geri oynatan sürekli otoparklar.Daha uygun fiyatlı uzun süreli araca bişey olmayacak şekilde güvenli otopark bilen arkadaşlarımız var mı?Valla askerlikten daha çok araba dert oldu bana.Yılda 4 bin lira otopark ücreti cidden yüksek bir rakam çünkü.Mecidiyeköyde oturuyorum.Yakın yerler ilk tercihim.

Benim evin açık otoparkı var, binaya özel sadece. Dilerseniz koyabiliriz içeride kalır. Evim Pendikte pek yakın değil size ama.
Teşekkür ederim ince teklifiniz için:)Bulamazsam kafama ve bütçeme uygun Bi yer rahatsız ederim.Dedemler adapazarında müstakil bahçeli evimiz var.Açıkta bahçede sıkıntı olur mu diye düşünüyorum mevsim kış diye.

Haklısınız aslında.Düzgün Bi yer çıkarsa götürüp askerlik yaptığım yerde otoparka vs.koymayı düşünüyorum kapalıya abone olup.

Çok teşekkür ederim:)bulamazsam yakınlarda kapınızı çalarım ozaman:)

Kadıköy'de söğütlüçeşme camiinin yanına yeni otopark yaptılar aylık 200-220 gibi birşeydi 

http://www.parkturk.com.tr/ işletmeci firmanın sitesi bi arayıp sorabilirsiniz. Birde büyük avm otoparklarını neden düşünmüyorsunuz?

Kadıköy'de söğütlüçeşme camiinin yanına yeni otopark yaptılar aylık 200-220 gibi birşeydi 

http://www.parkturk.com.tr/ işletmeci firmanın sitesi bi arayıp sorabilirsiniz. Birde büyük avm otoparklarını neden düşünmüyorsunuz?
Büyük avm otoparkları zorlu center 350 lira Cevahir aylık 300 lira üye olduğum Profilo avm 300dü 330 lira olarak fiyatları bu şekilde.

Dayımlar oturuyor buraya yakında aşkın jeepin sokağında.Buraya bir kez çekmiştim.Ama eve daha yakın yerler bakıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Akasya AVM ücretsiz ve baya da büyük otoparkı var, karşıda ama ulaşım size 6 durak

Dayımlar oturuyor buraya yakında aşkın jeepin sokağında.Buraya bir kez çekmiştim.Ama eve daha yakın yerler bakıyorum.
Eyüpte Flatofise bırakabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam 120tl idi.Belki yeni yılda 150 tl olur.

Kısmetse şubat ayında kısa dönem askere gideceğim.Mecidiyeköyde oturuyorum aracım normalde abone olduğum kapalı otoparkta kalıyor.Ücret olarak zaten yüksek Bi mebla 300 lira ödüyorum.Bu sabah baktım yazı koymuşlar araca 330 olacak diye.Anahtar istemeyen Bi yer benim bıraktığım otopark.Diğerleri hep apartman altı ileri geri oynatan sürekli otoparklar.Daha uygun fiyatlı uzun süreli araca bişey olmayacak şekilde güvenli otopark bilen arkadaşlarımız var mı?Valla askerlikten daha çok araba dert oldu bana.Yılda 4 bin lira otopark ücreti cidden yüksek bir rakam çünkü.Mecidiyeköyde oturuyorum.Yakın yerler ilk tercihim.
Kapalı otoparkli bir sitede oturan arkadaş varsa size yardımcı olabilir düşüncesindeyim. Düşük bir pay da verilebilir ;)

Kapalı otoparkli bir sitede oturan arkadaş varsa size yardımcı olabilir düşüncesindeyim. Düşük bir pay da verilebilir ;)
O kısım tabiki halledilir Yusuf ama ben şu kapıyı dikkatsiz açanlara karşı takıntılıyım AVM'lerde bile iki kolon arası Yoksa parketmeyip çıkıyorum.Sitede diğer oturanlar dikkat etmezse üzülürüm.O yüzden şimdilik uygun fiyatlı kafama yatacak Bi yer bakıyorum.

O kısım tabiki halledilir Yusuf ama ben şu kapıyı dikkatsiz açanlara karşı takıntılıyım AVM'lerde bile iki kolon arası Yoksa parketmeyip çıkıyorum.Sitede diğer oturanlar dikkat etmezse üzülürüm.O yüzden şimdilik uygun fiyatlı kafama yatacak Bi yer bakıyorum.
Askerlik Konya'ya çıkarsa arabayı al gel hocam kapalıya koyarız :)  Fazladan bir yerim var. 

Mecidiyeköy'de çalışıyorum. Şantiyemin yanında kapalı otopark var. Aylık 200 TL ödüyorum. Uyar mı senin için? Mecidiyeköy Atakan Sokak'ta.

Mecidiyeköy'de çalışıyorum. Şantiyemin yanında kapalı otopark var. Aylık 200 TL ödüyorum. Uyar mı senin için? Mecidiyeköy Atakan Sokak'ta.
Teşekkür ederim anahtar istemiyorlarsa içerisi manevra olarak yeterliyse tabiki uyar.Akmerkezde çalışıyorum orayı düşünüyorum öncelikle Sonra Çağlayan park otopark varmış orayla konuştum müsait olduğu söyleniyor orası da aylık 200.Olmazsa da sizin dediğiniz yere bakarı

Bizim otoparkta öyle bir sorunda yok. 10 daire var. 7 bilemedin 8 araç var. Bahçe oldukça büyük. Bugüne kadar yaklaşık 7 senedir oturuyoruz hiç bir sorun olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sizin yer de gayet müsaitmiş hep özenmişimdir müsait otoparkı olan evlere

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt