Bu ürünü bizzat kendi aracıma taktırdım. Aldığım satıcı da buydu. Satıcıyı çoğumuz tanıyor zaten
ÖN ARKA PARK SENSÖRÜ
ÖN ARKA PARK SENSÖRÜ
Hocam aslında çok zor değil. Üzerinden şema da çıkıyor. Özel bir vw servisi takabilir diye düşünüyorum. Çok büyük bir rahatlık gerçekten. Tavsiye ederim. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Sadece görsel destek için kodlama lazım olacaktır.Montajı zor sanırım hocam.Kayseri'de bunu yapan usta bulamayız yoksa alacağım aslında. @yusuf
Şeması ayrıntılı mı hocam? Her ne kadar vw servisiyiz deselerde pek güvenemiyorum Tampon dışında kesme biçme yapılan bir yeri oldu mu ?Hocam aslında çok zor değil. Üzerinden şema da çıkıyor. Özel bir vw servisi takabilir diye düşünüyorum. Çok büyük bir rahatlık gerçekten. Tavsiye ederim. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Sadece görsel destek için kodlama lazım olacaktır.
Hocam ayrıntılı değilse de özel servislerin elinde daha ayrıntılı şemalar oluyor.Şeması ayrıntılı mı hocam? Her ne kadar vw servisiyiz deselerde pek güvenemiyorum Tampon dışında kesme biçme yapılan bir yeri oldu mu ?
Teşekkür ederim bilgilendirme için Yusuf Hocam. Gidip bir kaç görüşme yapayım cesaret edebilecekler mi bakalım Güle güle kullanın .Hocam ayrıntılı değilse de özel servislerin elinde daha ayrıntılı şemalar oluyor.
Sadece tampon deliniyor ondan da tamponda işaretli delinecek yerler. Kabloların geçeceği yerler bile belli tampon üzerinde.
Geri kalan her şey soket sokete
Hocam taktırın geçin. Klips kırılırsa yenisi takılır. İstanbuldasınız. Apo ustadan faydalanınAh şu park sensörsüz Midline bitirdi bizi. En çok eksikliğini hissettiğim şey ve onsuz kullanmak can sıkıcı. @yusuf sen taktırıp kurtuldun. EE ye taktıracağım ama arabayı ne kadar söküp dağıtacaklar, klipsler kırılacak mı tamponlar döşemeler düşündükce terlemeye başlıyorum [emoji4]
1 senedir rahattım yine park sensörü krizi geldi. Bakalım bir karara varacağız sonunda. Selamlar.Hocam taktırın geçin. Klips kırılırsa yenisi takılır. İstanbuldasınız. Apo ustadan faydalanın
Taktirin geçin hocam. Kesinlikle değer...Ah şu park sensörsüz Midline bitirdi bizi. En çok eksikliğini hissettiğim şey ve onsuz kullanmak can sıkıcı. @yusuf sen taktırıp kurtuldun. EE ye taktıracağım ama arabayı ne kadar söküp dağıtacaklar, klipsler kırılacak mı tamponlar döşemeler düşündükce terlemeye başlıyorum [emoji4]