Bu üründen kendim kullanıyorum. Bir çok arkadaş da kullanıyor aramızda.
Fiyatına göre gayet güzel bir ürün.
PEDAL SETİ
Fiyatına göre gayet güzel bir ürün.
PEDAL SETİ
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır kaput kolunu sökmeye gerek yok esneterek takılıyorBunlardan ben de aliexpressten aldım 1 hafta önce geldi henüz takmaya fırsatım olmadı ama ürün baya güzel görünüyor. Ayak dayama için olan parçayı, kaput açma kolunu çıkartıp mı monte ettiniz yoksa ordaki plastik parçayı esnetip mi ?
Çok yüksek ihtimalle uyar hocam. Keşke bakaydımYeni tiguane uyar mı bu mesaj satıcıya attım ama çeviri ingilizceyle çinli anlar İNŞALLAH
Esneterek montaj yapmak ne kadar saglikli peki ?Hayır kaput kolunu sökmeye gerek yok esneterek takılıyor
Kaput sökmek en sağlıklısı hocam. Onu yapmanızı tavsiye ederim.Esneterek montaj yapmak ne kadar saglikli peki ?
esnettigimiz parca daha sonra yerine tam olarak uyum sağlıyor mu ?
"Does this product fit my Vw Tiguan?" diye sorun hocam. Bir de fotoğraf ekleyin. Ama bence de uyar. Ben de sipariş ettim beklemedeyim.Yeni tiguane uyar mı bu mesaj satıcıya attım ama çeviri ingilizceyle çinli anlar İNŞALLAH
Bende pedal setimin gelmesini bekliyorum. sokerek montaj yapmanin daha saglikli oldugunu dusunuyorum.Kaput sökmek en sağlıklısı hocam. Onu yapmanızı tavsiye ederim.